10 eves lanyatokra ez jellemző?
157cm magas, 45 kg, 38-39-es a laba. Nalam mar magasabb is. Mar eleg nagy cicije van, de mindig ra kell szolnol, hogy melltartot vegyen fel. Kb olyan, mintha 16-17 eves lenne. Meg a menszesze nem jott meg.
Az osztalytarsai mellett ugy nez ki, mintha bukott volna par evet. 6 - 7 ev mulva meg majd 30-nak fog kinezni. Nagyon sajnalom szegenyt, mert en 10 evesen meg babaztam, teljesen atlagos gyerek voltam. A lanyom mar felnott ruhat hord, melltartot, felnott cipot. Ez normalis? Olyan jo lett volna neki meg kicsit gyereknek maradnia.
45 éves vagyok. 10 évesen is olyan magas voltam, mint most 159cm, és menstruáltam, és ezzel nem voltam egyedül. Nem hordtam melltartót, teszem hozzá most sem, ha nem üt át a ruhán.
Az meg végtelen ostobaság, ha szerinted 16 évesen 30-nak fog kinézni, basszus legalább te viselkedj felnőttként!
Jójó, nem jelenti azt, hogy 30nak néz majd ki, de azért nem kell lebutázni a kérdezőt mert éppenséggel lehet...
Én is ismerek olyat, aki 10 évesen kész felnőtt nőnek nézett ki, most 22 és lehet a terhesség se segített, de... hát ő nem 30-nak néz ki.
Egyébkent nála genetika szülei sem voltak szerencsesek.
Úgyjogy ne aggódj a te lanyodnak szerintem nem lesz ilyen baja. Csak hamarabb felnő, amúgy pedog egy 13 éves lány már kész nőnek néz ki. Az a 3 év nemolyan sok
Tényleg van olyan, aki 10 évesen már babázott? Emlékeim szerint nálunk az osztályban kb. 3-tól senkinél nem láttam babát, pedig eléggé nyílt társaság voltunk, nem cikiztünk senkit semmiért. A plüssök persze mindenkinek bejöttek, de a babák senkinek, még a barbiekat is elhagytuk addigra.
Amúgy most vagyok 38.
10 éves szintén nagy növésű, igaz a család minden tagja 180 felett van az apja 2m4cm ;)
Nekem is fura, hogy egy éles váltás volt a kislány és nagylány között. Szóval egyszerre jött a mensi, a melltartó és a videójátékok videósok.
Nem értem hogy függ össze a testalkat és a babázás. Miért ne babázhatna melltartóban?
Szerintem túldramatizálod. Ne csináld, mert hatalmas károkat okozol a gyerekedben. Fogadjátok el, hogy változik a teste és nőiesedik. Segíts neki!
Az meg, hogy ki hány évesen mennyi idősnek néz ki... Én 30 felett is el tudok vegyülni a középiskolások között. Nehogy azt hidd ez sokkal jobb.
35 vagyok
13 évesen is babáztam🙈
Miért kell neki melltartó?
Ha úgy érzed, akkor naponta a bugyi melle rakjátok készítsétek elő.
Lassan mentruálni fog
16 évesen 16-nak vagy picit idősebbnek (18) fog kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!