Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 eves lanyatokra ez jellemző?

10 eves lanyatokra ez jellemző?

Figyelt kérdés

157cm magas, 45 kg, 38-39-es a laba. Nalam mar magasabb is. Mar eleg nagy cicije van, de mindig ra kell szolnol, hogy melltartot vegyen fel. Kb olyan, mintha 16-17 eves lenne. Meg a menszesze nem jott meg.

Az osztalytarsai mellett ugy nez ki, mintha bukott volna par evet. 6 - 7 ev mulva meg majd 30-nak fog kinezni. Nagyon sajnalom szegenyt, mert en 10 evesen meg babaztam, teljesen atlagos gyerek voltam. A lanyom mar felnott ruhat hord, melltartot, felnott cipot. Ez normalis? Olyan jo lett volna neki meg kicsit gyereknek maradnia.

2021. aug. 3. 01:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"6 - 7 év mulva meg majd 30-nak fog kinezni."

Ezt mégis miböl gondolod? :D

Első osztály végétől nő a mellem, 10 évesen már menstruáltam, de 13 éves korom óta már nemigazán változtam. 156 cm vagyok s 50-56 kg. A mellbőségem 11 évesen 84 cm volt, most meg 86.

Inkább drukkolj neki, mert ha már nő a melle, akkor feltehetőleg korán érő, viszont ha elkezd menstruálni, már nemigazán fog nőni. (Sem magasságra, sem sehova)

Amúgy mekkora a melle? B-s kosár legalább van-e? (Ezt azért kérdem, mert ha 157 cm-hez 45 kg, akkor eléggé vékony. Szóval valószínűbb hogy nem a melle nagy, hanem a "teste kicsi", s így előbbi nagyobbnak látszik.)

2021. aug. 3. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ez a hozzaallas elegge tonkreteheti a noisegehez es az onertekelesehez valo hozzaallasat a jovoben, szoval neki inkabb ne igy add elo. ha nem szeretne otthon melltartot hordani, ne eroltessetek, es olyat se mondj neki hogy 30nak fog kinezni.

ne azt ereztesd vele hogy sajnalod, mert ezzel o is sajnalni fogja magat. ha igenyli, csinaljatok “nagylanyos” programokat, es allj mellette ha esetleg csufoljak a koran erese miatt. ezzel segitesz a legtobbet neki.

2021. aug. 9. 23:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

miért sajnálod hamar nőtt hamar abba is hagyta.

10 évesen C kosarasként is gyerek

2021. aug. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!