Egyedülálló anyukáknál mennyire jellemző ez a fajta anya-fia kapcsolat?
21 éves kamaszfiú, szinte soha sehova nem mennek egymás nélkül az anyjával, egymást ölelgetik, együtt tv-znek esténként, mindent együtt, csakis a gyerek dolgait szem előtt tartva, minden más másodlagos.
Az esetleges barátnak hatalmas követelmények vannak támasztva, elsődlegesen a totál antiszociális kamaszfiú hangulatváltozásainak teljes mértékben megfelelve, anyagilag támogatva, stb.
Ha az esetleges barátnak avval problémái lennének, hogy nem édeshármasban szeretné eltölteni a szabadidejét egy agyonkényeztetett felnőtt gyerekkel, akkor olyan kavarást kap a háttérben, hogy a fal adja a másikat.
Igen, egy ilyen kapcsolatban vagyok, és ha már nagyon elegem van, kezdődik minden elölről, mert ilyen balekot, mint én, úgysem találni jobbat...
én húszévesen nem kamasznak, hanem fiatal felnőttek mondom inkább magam, először.
másodszor tényleg bocs, de tényleg kissé balekszagod van így, a sztori alapján, minek akarsz egy ilyen pánpéterszindrómás pasival haverkodni? keress valami normális embereket, ő jól érzi magát anyucival is, nincs rád szüksége...
Szerintem a kérdező az anyuka barátja.
A lényeg: menekülj. Ez nem lesz jobb, sőt.
A kérdező az anyukának a pasija. Nem a srác barátja/barátnője.
A helyedben ezt a kapcsolatot hagynám a francba. Ahogy írták is már, ha ez 21 évig így volt, eztán is így lesz.
Köszönöm mindenkinek, bocs, lehet félreérthető volt, és igen, én vagyok a párja az anyukának.
Volt már, hogy próbáltam hanyagolni a kapcsolatot, de a párom mindig felkeresett, ez már elég régóta tart. :(
Elnézést, 21 évesen nekem már túl fiatalok, meg valahogy az a kép ugrik be a párom fiáról, hogy ő még eléggé gyerek, mindenféle téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!