Ez mennyire jellemző alacsony kamaszfiúkra?
Nálunk a családban volt páréve kamaszodo fiú, akkor volt 12-13. Nem volt magas egyáltalán (kb 150-155), vékony is volt eléggé. És nagyon gyerekes. Kb 10-11nek nézett ki. Később kiderült késői érésü volt. Ez idő előtt olyan volt mint a csík, szinte hiperaktiv. Aztán miután betöltötte a 12t és haladt a 13 felé egyre csendesebb lett és nyugodtabb. Szinte bezárkózott egy saját maga által kreált világba.
Mindezt csak azért írtam le mert szerintem a tini fiúk magassága és viselkedése között semmi összefüggés nincs. Ezeket a dolgokat egészen más összetevők határozzák meg szerintem!
Bocs, de ha viccelődtetek rajta, akkor szerencsétlen miattatok nyitotta ki a száját, nem azért, mert alacsonyabb. Ha valaki téged csúfolna vagy csesztetne egy olyan testi adottságod miatt, amiről nem te tehetsz, valószínűleg te is kinyitnád a szádat és megpróbálnád megvédeni magadat bármilyen formában.
Amúgy meg ha tényleg ezt tettétek, akkor az elég undorító viselkedés és nagyon remélem, hogy legalább nem vagy büszke arra, amit tettél. Lehet, hogy szerencsétlen gyerekben egy életen át tartó lelki sérülést okoztatok. Kívánom neked, hogy te is éld át ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!