Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kellene tennem? Lógjak el?

Mit kellene tennem? Lógjak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 13 éves lány vagyok 7. osztályos.

A problémám az lenne hogy nagyon béna vagyok testnevelésből és emiatt sokszor gúnyolnak. Tavaly majdnem 2-es lettem még egy bukfencet sem tudok megcsinálni. Labdajátékokban sem vagyok valami jó és amikor a tanár csapatokra osztja az osztályt egyre többet hallom azt hogy 'Óó már megint velünk van!' vagy 'Ilyen béna is csak te lehetsz te ***' és még sokkal csúnyábbakat is de azokat nem írom le mert felismernének.

Gondoltam már arra hogy lógok a tesi órákról. Szerintetek ez jó ötlet?

Tudom hogy ez nagyon hülye kérdés de nem tudok mást tenni.

2010. okt. 15. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szard le őket :D ha elbénázol valamit röhögj rajta :):D énis ezt teszem..vagy szimplán megse csinálom amit kell :D nemtud meghatni egy-két tesi órai munka egyes :D
2010. okt. 15. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tok mit mondani. Nálam mindig van vki aki rosszabb vmiből.
2010. okt. 15. 19:41
 13/15 anonim válasza:
Szia! Semmiféleképpen ne lógj el. Ne csinálj magadnak bajt. Én is általánosba végig bénáztam és csúfoltak :S Tudom milyen szar érzés. Most gimis másodikos vagyok és a kézicsapat 1ik legjobbja. MOst ha a labdajátékokba nem vagy jó akkor azon lehet segíteni. Járj edzésekre,Ottol gyakorolj a tesóddal vagy a barátnőddel. A gimnasztikát pedig gyakorolni kell, nincs más út. Senki se lehet annyira béna,hogy a közepes szintet ne érje el.
2010. okt. 15. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:

én tudok egy megoldást:járj gyógytestnevelésre

akkor nem kell az iskolai órákon részt venned, hanem helyette gyógytestnevelésre fogsz járni, ott kapod az osztályzatokat és ott sokkal jobb lesz neked, megtanítanak mit hogyan kell csinálni stb...

2010. okt. 15. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

hát az osztályodról is megvan a véleményem,mert mi tavaly[amikor 7.-esek voltunk]sokkal se sokkal összetartóbbak voltunk és még a kb.100kg-os csajt se piszkáltuk,mert egy rendes mondatot nem volt képes felolvasni se magyarul se angolul.

Semmiképpen se lógj,mert tényleg megvonják egy bizonyos óraszám után a családipótlékot.

Szerintem beszélj a szüleiddel,hogy írjanak felmentést,vagy beszéljenek erről akár az igazgatóval is,hogy neked nagyon nem mennek a sportok.

amúgy én a helyedben röhögnék a beszólásaikon,mert csak az basz*gat valakit aki magával sincs megelégedve.:)

fel a fejjel:D

13/L

2010. okt. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!