Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a kiskamasz (11-13) éves...

Ha a kiskamasz (11-13) éves gyermeked azt mondaná, hogy ő valamilyen szexuális kisebbséghez tartozik (pl. Biszex, homo, leszbi stb.) mit gondolnál, reagálnál?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
4%
Fájdalmas az igazság ugye :)
2023. aug. 7. 12:27
 12/24 anonim válasza:
100%
8-as, szóval azt szeretnéd mondani hogy amit nem otthon, azt csak is az iskolában hallhat? Az utcán véletlenül se láthat erről szóló dolgokat? És ezek mellett meg ott van az internet is...de nem, csak a tanárok lehettek azok
2023. aug. 7. 12:32
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

#8 "csak az iskolában ronthatták el"

A francokat. A nyomorult fidesznek hála a csapból is ez folyik, nekik köszönd meg, hogy ezzel van tele minden és még annak is a pofájába nyomják, akiket egyáltalán nem foglalkoztat a téma. És ez nem kis hatással van a gyerekekre is, rájuk is ugyanúgy zúdul a fidesz propagandája.

2023. aug. 7. 12:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes lennek vele, mivel tisztában vagyok vele, hogy az agya még nincs olyan fejlettségi szinten, hogy ilyen kijelenteseket megalapozottnak tekintsek. Meghallgatnám, amit erről mondani akar. Ha a veleményemet kérdezi, elmondom. Palávert nem csapok, mert ertelmetlen.
2023. aug. 7. 12:37
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Amikor én voltam 11 éves, teljesen tisztában voltam azzal, hogy mi az a melegség.

És minden szexualitáshoz kapcsolódó dolgot tudtam.

24 éves vagyok és semmi bajom nem lett e miatt az életben.

2023. aug. 7. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
14%

15, szerinted egy 11 eves mindent tud a szexről es a szexualitásról? Es mindennel döntesképesen 100% tisztaban van? Akkor nosza! Vigyük még lejjebb a szexbe beleegyezes korhatárát es hadd hazasodhassanak a 10 év felettiek.

Nem, nem tudtál mindent, és ez nem baj. Lehet a 11 evesnek veleménye és tehet gondolatkíserleteket, de ne cssi áljunk már ugy, mintha egy kiskamasz a felnőttek szexuális érettsegeves rendelkezne, mert pontosan ez a gondolkodás vezet a p.dofilia legalizálása felé.

2023. aug. 7. 13:48
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Én is kiskamaszként jöttem rá hogy meleg vagyok. Az első szerelmem a legjobb barátnőm volt, minden álmom az volt hogy ő fogja meg a kezem. Amíg a többi lány a fiúkat nézegette én le se szartam őket. Azóta is az vagyok amúgy. Nem gondolom azt hogy ahoz hogy valakinek egy lány jöjjön be lányként tudnia kéne hogy szexelnek. Érezheti ilyen idősen hogy ki tetszik neki.
2023. aug. 7. 13:56
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Az egy dolog, hogy fogalmi szinten tudja, hogy mit jelent, az meg egy másik, hogy egy ilyen dolgot megalapozottan ki tud-e jelenteni magáról. Egy 11-13 éves keresi önmagát, most kezdenek benne robbanni a hormonok, érezhet mindenfélét össze-vissza, aminek a nagy részéről azt sem tudja, hogy mi.

Az én gyerekeim ennyi idősek pont (11 éves lány, 13 éves fiú), ha ezzel állnának elő, nem hiszem, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanék neki. Beszélgetnék velük arról, hogy miért érzik így, de nem könyvelném el, hogy akkor nekem most LMBTQ+ akármi gyerekem van. A lányomék osztályában már tavaly, tehát negyedikben (!) volt egy "lipstick leszbikus" kislány. Akkor ment ez a téma a TikTokon. Ötödikre lecsengett, a kislány beleunt a lipstick leszbikus létbe. Kb. ennyire kell ezt ennyi idősen komolyan venni.

2023. aug. 7. 14:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól meg a gyerekem, ebben a korban meg nem tudhatja biztosra, lehet, hogy 20 év múlva máshogy gondolja.

És ha meg a saját nemet szereti, akkor azt szereti, nem vagyok homofób, elfogadnám.

És végképp nem nyaggatnám és piszkálnám ezzel.

2023. aug. 7. 16:29
 20/24 anonim ***** válasza:
37%
Amíg valami normális dolgot választ (meleg, biszex) addig oké, de amikor mar pán meg omnibusz meg stb, akkor kiröhögném. Őszintèn nem venném teljesen komolyan (de ezt nem hangoztatnám), a következő 4-6-8+ évben rengeteget fog változni a szexualitása
2023. aug. 8. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!