Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a gyerekednek antidepresszá...

Ha a gyerekednek antidepresszánst írna fel az orvos jó ötletnek tartanád? Kiváltanád egyeltalán? Megkérdreznéd a gyereket, hogy akarja-e szedni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
86%

70!

Nem tudom, hogy ő e az 1%, epp azért kérnék masodvelemenyt. A fotel mögül én azért írom ezt, mert én krónikus depresszióban szenvedek, ahogy azt a 7. kommentemben már leirtam azzal együtt, hogy életem legxarabb időszaka az volt, amikor gyógyszert szedtem. Mivel nálam-és azok között, akiket személyesen ismerek- mindnél kijott mellekhataskent a depresszió felerosodese és az öngyilkos gondolatok is, így bizony nem adnám a gyerekemnek egy vélemény alapján, bárki is legyen az. Kell a megerősítés, mert nem c vitamint kap majd, hanem minimum egy fél évig szedne antidepresszánst

2023. júl. 28. 18:12
 72/75 anonim ***** válasza:
100%
71# Ezt meg is értem,benne vagy, átlátod. De ha gyógyszerrel sem jó, anélkül sem(amit írtam is,sajnos ismerek olyan fiatalt,aki így ugrott ki),a pszichológus pedig már kevés,valamilyen megoldást el kell fogadni,mert ez sem vezet jóra hosszútávon. Valaki olyannal beszélni kell,akiben bízik az ember szakmailag és mindenhogy.
2023. júl. 28. 21:16
 73/75 anonim ***** válasza:
64%
71# vagyok. Én szorítok a kérdezőnek,hogy akihez mennek 3 hét múlva egy ilyen személy legyen.
2023. júl. 28. 21:17
 74/75 anonim ***** válasza:
81%
Nem kérdőjelezném meg az orvost, és a gyerek természetesen nem dönthet ebben, mivel pszichiátriai beteg.
2023. aug. 6. 18:38
 75/75 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veletek végül kérdező?
2024. jan. 28. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!