Ha jól értem, itt már volt egy eddig eredménytelen pszichoterápia és maga a pszichoterapeuta javasolt gyógyszeres kezelés.
Nem az történt, hogy egy hete rosszkedvű és a 70 éves szakrendelöi doktor köszönés helyett begyógyszerezte.
2023. júl. 28. 14:12
62/75 anonim válasza:
Derjaderja!
Az uyge meg van, hogy Magyarországon szinte mindenre gyógyszert írnak fel?
2023. júl. 28. 14:22
63/75 Derjaderja válasza:
De ennek a gyereknek a pszichológus javasolta.
A pszichoterápia hatását is javíthatja.
A depresszió nemcsak lelki betegség, biológiai alapja is erős. Egy súlyosan felett vagy endogén okok túlsúlya esetén a gyógyszerre szükség lehet.
2023. júl. 28. 14:27
64/75 anonim válasza:
Derjaderja!
Pszichiáter. Te jártál már valaha pszichiáternél? 99,9% azonnal gyógyszert ír fel.
2023. júl. 28. 14:29
65/75 Derjaderja válasza:
Az állami felnőtt ellátásban nincs vagy alig van pszichoterápiás lehetőség.
Aki 15 évesnek már alapból pszichoterápiát tart, az nem javasol ok nélkül antidepresszánst
2023. júl. 28. 14:35
66/75 anonim válasza:
Derjaderja, ugyan állj mar neki elolvasni az előzményeket is
2023. júl. 28. 14:36
67/75 Derjaderja válasza:
Olvastam és Te is tedd meg az én korábbi valaszommal is.
2023. júl. 28. 14:59
68/75 anonim válasza:
Derjaderja hagyd rá. Ők ha a másodvélemény is ez lenne,akkor sem gyógyszereznék be. Láttam én már sajnos olyan gyereket,akinél a kutya nem foglalkozott ezzel,mert nincs ott gond,aztán kiugrott az emeleti ablakból.
2023. júl. 28. 16:48
69/75 anonim válasza:
68# vagyok. Ja és nem,én sem adnék első blikkre gyógyszert. De itt egy ideje már kezelésre jár,a pszichológus ismeri és nem pedig mi. Elvinném több körbe másik orvoshoz is,viszont ha ott is ez áll fenn és én is látom,hogy amúgy oltári gond van,akkor igen is kell a kiegészítő gyógyszeres terápia az alternatív kezelés mellé. Csak hajlamosak az emberek semmibe venni mondván,á ez nem betegség, kis lelki dolog,majd megoldódik.
2023. júl. 28. 16:50
70/75 anonim válasza:
64# Egyébként honnan tudod,hogy Ő nem az a típusú normális 1%-ba tartozó nagyon jó szakmabeli pszichiáter,aki amúgy nem szokott azonnal gyógyszert írni,viszont itt látta,hogy nagy gond van?Te a fotel mögött ezt onnan tudod?Kicsit merész azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!