Gyorsan írjátok meg, mert itt ülök épp a váróban, és már csak ketten vannak előttem!
Az előbb kihallatszódott a doki irodájából, hogy az épp bent lévő páciense hangosan és dühösen azt mondja: "már két hete nem áll fel a farkam a kib*szott antidepresszánsodtól!!"
Az a legnagyobb baj, hogy én is depresszióval keresem fel és én is férfi vagyok, tehát nem akarom, hogy nekem is ilyet írjon fel.
Menjél, van többféle gyógyszer, te esetleg máshogy reagálsz ugyanarra is. Az előző lehet, hogy csak a gyógyszerre fogja. Ha meg mégis igaza van, akkor abbahagyja és visszajön az ér az altestébe. Ha meg kell szedni a gyógyszert, akkor kell szedni. Az sem tart mindenkinél örökké.
2022. dec. 22. 11:20
3/13 anonim válasza:
Garantáltan kitalált történet, mindenhol hangszigetelt ajtók vannak.
Másrészt meg - feltételezve, hogy igaz lenne - nem csak egyféle gyógyszer van, nem mindegyik hat mindenkire egyformán.
Ha meg bajod van, akkor természetesen kezeltetni kell.
2022. dec. 22. 11:24
4/13 anonim válasza:
Bemennék, én nő vagyok.
2022. dec. 22. 11:30
5/13 anonim válasza:
3-nál a pont!
Garantált kamukérdés.
2022. dec. 22. 11:34
6/13 anonim válasza:
Én az idézet mondattól jól felrögötem:D
2022. dec. 22. 11:36
7/13 anonim válasza:
Mindenkinek mást írnak fel.
2022. dec. 22. 11:53
8/13 Senior Séf válasza:
Menne be a fekete rosseb. A depresszió a béltraktus diszfunkciója, miáltal nem küld elég neurotranszmittert az agynak. A bélflórát kell rendbe tenni, nem tablettákat kapkodni két kézzel.
2022. dec. 23. 19:13
9/13 anonim válasza:
#3 Én már voltam magánúton olyan pszichiáternél, akitől konkrétan minden kihallatszott a váróban. Bár ott a körülmények a doktornő tudását is tükrözték.
2022. dec. 24. 18:44
10/13 anonim válasza:
Igen 9-es, sajnos van, hogy minden kihallatszik. Amikor én jártam, mindig izgultam maga csak attól is, hogy vajon kihallatszik-e minden, nem volt hangszigetelt az ajtó, pedig én is magánhoz jártam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!