Pszichológusok és pszichiáterek ehhez mit szóltok? Van aki hisz a dilidokikban, dilidokiknak?
miért nem ismeritek be,hogy átverés az egész és nem tudtok segíteni az embereknek?
Olvassátok el mind !!!
Sehol egy aláírás.. ki írta ezeket? így annyi, mint a semmi. Szendi Gábort ismerem, akár ő is írhatta volna, mint teszi is a tények-tévhitekben.
amúgy egyetértek, csak ezt is alá kéne támasztani..
Húha,érzékeny területet érintettem.
Biztos erre szokás azt mondani, hogy az igazság fáj.
Amíg nem tudják biológiai vizsgálatokkal,mérésekkel kimutatni, hogy mi hiányzik pl az agyból addig baj van !
Kitöltetek veled egy tesztet és azt mondom, hogy magas a vérzsírod.
Nem mondom, hogy egyes embereknek,talán ne hozhatna némi enyhülést,de apróságokért elkezdeni gyógyszerezni valakit..... hát az sem helyes
"Amíg nem tudják biológiai vizsgálatokkal,mérésekkel kimutatni, hogy mi hiányzik pl az agyból addig baj van !
Kitöltetek veled egy tesztet és azt mondom, hogy magas a vérzsírod."
Mondom, egy neuropszichofarmakológiát kellene áttanulmányoznod, és csak aztán megosztani a tudatlanságod. Nem tudom érdemes-e elmagyarázni, ha nem, akkor a kérdező ne is olvassa tovább, és olvassák azok,
akiket érdekelnek a reális tények. Minden gyógyszerben lévő hatóanyag érvényessége bizonyított, számtalan kémiai reakció, rengeteg hormon és egyéb dolgok működnek közre, amelyeket bár konkrét mérővel nem tudunk felmérni a neuron bizonyos területein, de a neurotranszmitterek közötti valószínűséget megtudjuk határozni. Amikor csökkenek konkrét hormonok, például dopamin, szerotonin (a legáltalánosabbakat hozom fel), akkor bekövetkezik egy olyan állapot például, amit depressziónak, szorongásnak nevezünk el, és pszichoszomatikusan megjelennek a tünetek. Arról van szó, hogy ezek a gyógyszerek segítenek szabályozni, megnövelni, esetleg csökkenteni és egyensúlyban tartani a hormonokat. Még mindig vannak újítások, és a gyógyszerészek próbálják a biztonságosabb, tehát az egyre kevesebb valószínűséggel megjelenő mellékhatásos gyógyszereket előállítani.
Lelki megnyilvánulások, mi ?
Te is az a típus vagy, aki szerint a lélek egy önálló valami, nincs se kémiája, se fizikája és ha meghalunk és távozik, 5 grammal könnyebbek leszünk?
Nincs lelki ok. Minden kémia, fizika és biológia. Az is, ha mérges vagy, az is ha ideges, az is ha nyugodt.
Valóban én az a típus vagyok aki a kémiai úton előállított s gyógyító céllal forgalomba hozott termékeknek megadom a tiszteletet és ha rákényszerülök használom is őket.
A lélek súlyát s helyét sosem kerestem mivel butaságnak tartom a kétségbeesett próbálkozást hogy az anyagelvűségből akarnak valamire következtetni ami szerintem tévút.
Meggyőződésem hogy az emberi test lélek nélkül haszontalan sejthalmaz és a lélek is csak egy idea a test nélkül.A kettő nem egymásból adódik sőt közösen tervezni,alkotni képes olyan szellemi vagy tárgyi produktumokat melyek az emberiség történelmében jelentős és maradandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!