Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a gyerekednek antidepresszá...

Ha a gyerekednek antidepresszánst írna fel az orvos jó ötletnek tartanád? Kiváltanád egyeltalán? Megkérdreznéd a gyereket, hogy akarja-e szedni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
22%
#50 Ezt senki nem javasolta itt, csak azt, hogy kérjen másodvéleményt is, lehetőleg magánúton (ugyanis a pénzéért talán segíteni is hajlandó neki, nem csak dobálózik a gyógyszerrel, mint az államiban).
2023. júl. 24. 23:44
 52/75 anonim ***** válasza:
45%
50# vagyok. 49-es javasolta pl. Igen,én is a másodvéleményt javasoltam korábban. Az is le lett pontozva. :D Bár arra senki nem tudott válaszolni,hogy akkor otthon laikus doktorként milyen kezelést alkalmazna és melyik szakirodalom alapján. Természetesen a legjobb az volna,ha akihez mennek másodvéleményért gyógyszermentes segítséget tudna felajánlani és nem látná ilyen rossznak a helyzetet.
2023. júl. 24. 23:55
 53/75 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz közben a gyerekkel? Szeptemberben iskola.
2023. júl. 25. 00:32
 54/75 anonim ***** válasza:
20%

46, depressziós nem vagyok és sose voltam, sem példálózni nem példáztam magammal, de mindegy. Egyelőre te próbálod a saját esetén ráhúzni a kérdezőére.

Antidepresszánsokkal (is) foglalkozom, így a többséggel ellentétben ismerem a hatásaikat és a korlátaikat, így nem félek tőlük de a hatásaikat sem misztifikálom túl.

Ha három hét után leállította a pszichiáter, akkor annak más oka volt, önmagában az átmeneti tüneterősödés egyáltalán nem az, de bizonyos tünetek megjelenése, vagy diagnózis pontosítás már lehet az.

Az hogy a társadalom a pszichiáterekkel és a mentális betegekkel kapcsolatban tele van előítélettel, az meg egy tök más dolog.

2023. júl. 25. 02:19
 55/75 A kérdező kommentje:
Augusztus 14-re van időpont
2023. júl. 25. 11:50
 56/75 anonim ***** válasza:
47%
Ha azt mondjak hogy add be akkor add be. Ha nem vagy orvos akkor hallgass egyre.
2023. júl. 27. 10:36
 57/75 anonim ***** válasza:
34%

"Ha azt mondjak hogy add be akkor add be. Ha nem vagy orvos akkor hallgass egyre."

Ez egy buta gondolatmenet.

2023. júl. 28. 10:28
 58/75 anonim ***** válasza:
71%
Talán. De ha az lenne a kérdés, pl. hogy: a sebész vakbélműtétet javasol. Megvizsgáltassam három hét múlva egy másikkal? Hátha csak lőtte a szakvizsgáját... Akkor mindenki letolná a kérdezőt, hogy felelőtlen.
2023. júl. 28. 10:55
 59/75 anonim ***** válasza:
84%

58!

Egy vakbélműtét mas kérdés. Ha kiveszik csak úgy, ők nélkül se lesz semmi bajod. Egy emlő amputacional azért szerintem a többség kérne masodvelemenyt. Ugyanez van a gyógyszerrel is. Egy antibiotikumot simán beszédnek, vagy beszedetne, egy antidepresszáns más kategória

2023. júl. 28. 11:49
 60/75 anonim válasza:
45%
Én szedem, nem adnám be a gyermekeimnek. Más alternatívát próbálnák ! Vitamin kúra , fény terápia . Tökéletesen megértelek, hogy megkérdőjelezed az egy orvos döntését , miért is ne
2023. júl. 28. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!