Ha a gyerekednek antidepresszánst írna fel az orvos jó ötletnek tartanád? Kiváltanád egyeltalán? Megkérdreznéd a gyereket, hogy akarja-e szedni?
46, depressziós nem vagyok és sose voltam, sem példálózni nem példáztam magammal, de mindegy. Egyelőre te próbálod a saját esetén ráhúzni a kérdezőére.
Antidepresszánsokkal (is) foglalkozom, így a többséggel ellentétben ismerem a hatásaikat és a korlátaikat, így nem félek tőlük de a hatásaikat sem misztifikálom túl.
Ha három hét után leállította a pszichiáter, akkor annak más oka volt, önmagában az átmeneti tüneterősödés egyáltalán nem az, de bizonyos tünetek megjelenése, vagy diagnózis pontosítás már lehet az.
Az hogy a társadalom a pszichiáterekkel és a mentális betegekkel kapcsolatban tele van előítélettel, az meg egy tök más dolog.
"Ha azt mondjak hogy add be akkor add be. Ha nem vagy orvos akkor hallgass egyre."
Ez egy buta gondolatmenet.
58!
Egy vakbélműtét mas kérdés. Ha kiveszik csak úgy, ők nélkül se lesz semmi bajod. Egy emlő amputacional azért szerintem a többség kérne masodvelemenyt. Ugyanez van a gyógyszerrel is. Egy antibiotikumot simán beszédnek, vagy beszedetne, egy antidepresszáns más kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!