Ha 13, 14 évesek úgy ülnek egy padon hogy bambulva
néznek ki a fejükből akkor drogoznak már a nyolcadikosok
is? miert nem irtják ki a drogokat?
Figyelt kérdés
teljesen abnormális kölyköket láttam játszotér mellett de magyarok és látszik hogy jó családi hátterűek pedig. ment a zene, ők meg "beállva", egy tisztességes kulturált lakóparkban pedig.
miért nem irtják ki a drogozást hogy ebbe kell belenőni a kicsiknek is ez a "menő" és viszik egymást mindenbe?
9 vagyok: jobb lenne, ha a telefont nyomkodnák? Az ember már nem is gondolkodhat el, mert rögtön furán néznek. Ezért nyomják sokan a telefont, azt a hatást kelti, hogy valamit csinál az illető. Régen könyvet fogtak kezükbe ezek az emberek, csak hogy ne tűnjenek ki, ha kicsit magunkba akarnak meredni.
2023. júl. 21. 08:08
12/24 anonim válasza:
Persze, messziről kiszúrod a drogosokat. Aham. A hozzád hasonlók néznek engem is drogosnak meg alkesznek, amikor leesik a cukrom... Mert megszédülök és rosszul leszek, ha sikerül leülnöm és eszek utána bambulok, amig visszatornázom a cukrom. Nekik valószínűleg nem ez volt, csak bambultak, vagy unatkoztak, esetleg vártak valakit.
DE: ha ennyire biztos vagy benne, hogy drogosak miért nem a rendörséget hívtad? Állampolgári kötelességed a veszélyeztetett gyerekeket jelenteni, akik kimennek és ha tényleg drogoztak jelentik a gyámhatóságnak. Mert hatalmas baj lehet abból, ha valaki drogozik, akár baleset vagy túltolja és belehal, ez komoly veszélyeztetettség, amit kötelességed jelezni.
2023. júl. 21. 09:09
13/24 anonim válasza:
Technokol...? 46 éves vagyok, én én gyerekkoromban szívtak a srácok technokolt...
2023. júl. 21. 09:36
14/24 anonim válasza:
Nálad nagy bajok vannak!
Miből állapítottad meg a korukat? Az anyagi hátterüket?
Attól mert ülnek a padon és zenét hallgatnak, még nem drogosok.
Kiragadsz egy fél perces jelenetet az életükből és elkönyveled h drogosok 🤔
Érdekes
2023. júl. 21. 10:01
15/24 anonim válasza:
13-as,asszem már nem is lehet technokollal szipuzni, mert valamit változtattak benne és nincs benne olyan higító. A szaga is teljesen más, mint a régieknek (és sokkal gyengébben is ragaszt 😅 )
2023. júl. 21. 12:17
16/24 anonim válasza:
16: Lett helyette 1000 más elérhető Mo-n. De még az a szerencse hogy a nagy részük kevésbé káros mint a ragasztó gőze.
2023. júl. 21. 14:02
17/24 anonim válasza:
Ez is a libsik miatt van, az osszes tini drogozik meg bujtogatjak a tanaraikat a miniszterelnok ur ellen. Be kellene tiltani az ilyen drogozast!
2023. júl. 22. 21:39
18/24 anonim válasza:
Be kellene tiltani a miniszterelnok urat meg a hozzád hasonló hulyeket!
2023. júl. 23. 06:55
19/24 anonim válasza:
A hozzád hasonló kretének néznek engem is drogosnak. Volt már, aki azt hitte heroinnal lövöm magam, miközben csak inzulin,és próbálok nem meghalni. Szégyeld magad és törődj a saját dolgoddal.
2023. júl. 23. 07:58
20/24 anonim válasza:
Kb. 13-14 éves koromban folyamatosan bambultam. Amikor csak lehetőségem volt rá. De én akkor megmondtam hogy sose fogok drogozni. És soha nem is szedtem semmit. A bambulással nincs semmi baj. Nekem jól esik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!