Ha 13, 14 évesek úgy ülnek egy padon hogy bambulva néznek ki a fejükből akkor drogoznak már a nyolcadikosok is? miert nem irtják ki a drogokat?
teljesen abnormális kölyköket láttam játszotér mellett de magyarok és látszik hogy jó családi hátterűek pedig. ment a zene, ők meg "beállva", egy tisztességes kulturált lakóparkban pedig.
miért nem irtják ki a drogozást hogy ebbe kell belenőni a kicsiknek is ez a "menő" és viszik egymást mindenbe?
a fűvel technokollal meg ilyenekkel van baj,meg hogy ez a menő meg "raj".
mibe neveljek fel egy gyereket ha ez várja ilyen osztálytársak/pajtik akik befolyásolják egymást?
ez pont a leginstabilabb kor egyike.
Ember… közel a 30hoz én is szoktam bambulni, meg az 1 éves gyerekem is. Egyikőnk se drogozott soha…
Az mondjuk érdekelne, hogy az utca túloldaláról a padon ülő gyerekekről hogyan állapítottad meg, hogy jó családi hátterűek? Mert tiszta volt a ruhájuk? Annak aztán sok köze van a családi hátterhez.
Magácskánál baj van a toronyban, igaz?
#5: ha ilyen biztos vagy magadban, mi a kérdés célja?
Egyébként az írásképed alapján Te sem csak vizet iszol reggelente...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!