Kiskamaszoknak mit tennél a kertbe, amivel szeretne játszani, pihenni, sportolni? Medencén kívül. Nálatok mi van?
Fészekhinta is nagyon jó ötlet, tetszik nekik.
Kosárpalánk nem jó mert laknak mellettünk, én sem szeretném ezt hallgatni fordítva.
9es igen szeretném ha a szabadban lennének nem a négy fal között ha már kertesben van szerencsénk lakni, nem a 8.on. Görkorcsolya, bringa is használatban van.
Tollaslabda. :) Vagy nagyobb üzletekbe bemész, ott a sportszeres osztályon mindig lehet találni kinti játékot.
De egyébként pokróc, napernyő, társasjátékok, a3-as műszaki lap, egy halom rajzeszköz. :) Jó könyvek, innivaló.
Lehet barkácsolni is, virágkoszorút fonni, kavicsot festeni. Sok minden van.
Esetleg alakíthattok ki bowlingpályát is.
trambulin nekunk is van, de par percig erdekes nekik, pedig jartunk trambulin edzesekre is, tanitottak oket szaltozni.
epitettem SK egy fa jatszohazat csuszdaval hintaval, maszokaval, erdekes modon az is csak rovid ideig koti le oket, pedig nagyon rajta voltak.
szoval en nem zsufolnam tele az udvart mindennel. tollaslabda jo otlet.
#14 vagyok.
Én sem pakolnám tele az udvart és nélkülük vásárolnék pár játékot a sportosztályon, amiket egyenként adnék oda, nem egyszerre mindent. Nem is mutatnék meg mindent nekik. :) Legyen mindig egy valami, amire rákapnak, aztán ha megunják, lesz más, amihez nyulhatnak.
Ha van hely, akkor vegyetek néhány virág vagy fűszernövény magot és lehet őket is gondozni. Ha meg már van, akkor hurrá. :)
Lufi, vizibomba, óóóriás buborékfújó.
Töltsd le a pinterestet, nagyon sok kreatív ötlet van ott gyerekeknek is, amiket ők is megtudnak csinálni.
Ha van laptop, akkor vigyétek ki, zene bekapcs, youtube-ról lehet táncot tanulni.
Amúgy gyerekek még. Kitalálják magukat. :) Főleg, hogy a legtöbb tárgyat ki is lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!