Kiskamaszokkal milyen nyaralóhelyet javasolnátok belföldön? 3 fiú
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:54
2/24 anonim válasza:
Valami olyan helyet ahol van kalandprk v hasonló akciózós program . Mekkorak a fiúk?
3/24 A kérdező kommentje:
Második: igen, pont ilyet. Zalakaros és környéke, Zobori Kalandpark sokszor volt már, meg a debreceni is, de hasonló jó lenne.
Családi farmok meg hasonlók is szuperek.
Ikrek 11 évesek, öcsi 8 éves.
Nagykőrösi szafari parkot néztem ki, de az ugye egy nap, a környéken meg nem láttam élményfürdőt s hasonlót, szóval ahol több napot el lehetne érdemben lenni.
2022. ápr. 9. 20:25
4/24 anonim válasza:
8 éves kamasz? te normális vagy ?
5/24 anonim válasza:
Pécs Mecsextrém.
Pécsen lehet egy kis kultúrális program is, környéken fürdők is vannak. (Siklós, Harkány, Barcs)
7/24 A kérdező kommentje:
nagyon köszi az ötleteket, átböngészem.
4-es, értelemszerűen a 11 éves ikreim a kiskamaszok. 8 évesem kb bárhol jól érzi magát. És nem, nem mindig vagyok normális, de legalább udvarias.
Nem muszáj válaszolni mások kérdésére, ha nagyon pocsék az estéd. Szia :)
2022. ápr. 9. 20:37
8/24 anonim válasza:
3 gyerekkel jól meg vagy szomorodva
9/24 anonim válasza:
#5-ös válaszoló lelőtte a választ, ami nekem is egyből eszembe jutott. Pécs, Mecsextrém. A környéken több fürdő van, meg túrázni is lehet. Érdemes lehet a Zsolnay Negyed programjait is böngészni kicsit, van planetárium meg más programok, amik érdekesek lehetnek a gyerekeknek.
10/24 A kérdező kommentje:
Planetárium is szuper, köszi
2022. ápr. 9. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!