Kiskamaszokkal egy szülő, milyen közös otthoni elfoglaltságokat tud csinálni?
11-13 éves lányok
Vannak ötleteim, de hátha kapok pár új tippet.
Filmnézés, szépségápolás (hajfonás, körömlakk, kenceficék kipróbálása)
közös könyvolvasás, akár úgy, hogy felolvassátok, akár úgy, hogy párhuzamosan olvassátok, vagy felváltva, és beszélgettek róla, csak legyen izgi. Társas. Érdeklődő arcot vágva megnézed, ahogy star stable-t játszanak, és ovációzól, hogy milyen szép lovat vettek. Just dance (táncolás). Karaoke. Valami kézműves dolog, slime, gipszminta, origami, hímzés, főzés videó alapján.
Séta a szabadban?
Miért kellen otthon ülni?
mert a séta nem vonzó nekik
másrészt időjárás függő
Mi séta közben izgi vagy vicces témákról beszélünk. Érdemes előre kigondolni párat, hogy ne akkor kelljen rajta agyalni. Pl. felváltva mondunk furcsaságokat, mint pl. "autó, melynek háromszög alakú kerekei vannak", stb. Néha elég vicces dolgok tudnak kisülni.
Ezt lehet több otthoni tevékenység közben is csinálni, pl. portörlés, takarítás, hogy egyben hasznosan is teljen az idő.
Szoktunk társasozni is.
Aztán megmutogatja miket csinált a videójátékkal, vagy miket fotózott, giffeket is csinál, ezeket szereti megmutatni. Vagy épp megkér, hogy legyek én a fotós, míg ő pózol. Szoktak lenni jó giff ötletei, amikhez segítséget kér a megvalósításban.
Most egyedül olvas egy könyvet, azt szoktam kérdezgetni mi a cselekmény, de tervezem, hogy közösen is olvassunk valamit.
Filmet is szoktunk nézni, netről választunk, aztán az is lehet beszédtéma.
Most a kencék érdeklik. Mit mire hova és hogyan kell felkenni, hogy szép legyen a bőre.
Illetve a "süssünk" valamit, és videó recepteket nézünk.
Kártya trükköket mutat be, vagy játszunk.
Illetve imád hátat masszírozni 😊 én nem szólok, hogy jaj ne😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!