Kiskamaszok szülei! Jártatok mostanában a Mondoconon?
Figyelt kérdés
Amikor 14 évesen először kitettek anyámék az (akkor még) animecon nevű rendezvény kapujában, az úgy volt megrendezve, hogy ott lehetett hagyni egy gyereket nyugodt szívvel. Most kint voltam régi barátokkal, 28 évesen, és ha nekem lenne egy gyerekem, oda nem engedném felügyelet nélkül, az biztos. Régen ritkán fordultak elő félőrültek. Tényleg csak azok mentek ki a conra, akiket az anime és a japán kultúra érdekelt. Most meg? Pasik fogdossák a jelmezes lányokat, siralom falat állnak a free huggosok és egyre erőszakosabbak. Az egyik, már férjezett barátnőmet simán letaperolta egy "ingyel ölelés" osztogató. Ő kiállt magáért, de egy kislány mit kezdene? Időközben hallottam, hogy egy korábbi conon volt kaja, ami gyomorrontást okozott, és úgy tudom, (bár ebben nincs biztos forrásom), hogy nem volt semmi magyar nyelvű tájékoztató az előre csomagolt ételeken. Régen sem volt a con ingyen gyerekmegőrző, de azért úgy gondolom, odafigyeltek a nagyon fiatalokra. Csak én látom így?2019. júl. 29. 20:29
1/5 anonim válasza:
2008-ban voltam először és utoljára. Az még nem volt ilyen. Már lassan a 30-at taposom én is, de eszembe nem jutna oda menni.
2/5 anonim válasza:
Régebben jártam, de mikor bejött az animax, felhígult nagyon a társaság. Mondjuk régebben inkább a különcök-lelkisérültek gyűjtőhelye volt, manapság meg a feltűnősködők és perverzek gyűjtőhelye.
Amúgy egy átlag tömegközlekedési eszközön is simán letapiznak lányokat sajnos, én csak csapatban engedném el a 14-15 évesem, pont ahogy más szórakozóhelyre is csak így mehetne.
Mellesleg mielőtt elengedem valahova, akarom tudni, milyen az, ahova megy, tehát én is ellátogatnék frissen az egyik ilyen rendezvényre.
Én is 28 vagyok, 2006-8-9-10 meg valamikor győrben is voltam conon..
3/5 anonim válasza:
Úgy írsz mintha muszáj lenne menni, de nem
4/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán rólam szól a kérdés, hanem a gyerekekről...
2019. júl. 29. 23:48
5/5 anonim válasza:
De ezek a mostani animék is olyanok, hogy huh... Inkább le sem írom. Én nem csodálom, hogy egyre több a perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!