Mikor tudtad meg, hogy mi az a szex? Kitől?
Na figyeljetek: én a neten tudtam meg.
8-9 évesen nagyon el voltam engedve, és interneten találtam egy ilyen oldalt ( ami nem volt egészen világos számomra akkor)
majd a suliban is felkerült a téma, és mindenki erről beszélt. emlékszem 3.osztályban mi, lányok mindig egy fiúval beszéltünk erről, aki elég érett volt, nem mint a többi.
egyébként én előbb tudtam MINDENT a szexről mint azt hogy nincs Jézuska. :O
2. os voltam, anyukám mondta el, de nem értettem, hogy mi az, hogy megmerevedik, és apuakámmal is elmonddattam, ő is ugyanugy mondta, és még sokáig nem értettem
először azt hittem, hogy a dugás a csókoolózás xD
Hát én fokozatosan,de hogy mikor tudtam meg arról fogalmam sincs.Kb 10 éves koromba:D
13/L:D
Olyan hét éves lehettem, mikor a velem egyidős unokatesóm jött hozzám a világmegváltó hírrel: "a szex az, amikor a bácsi ráfekszik a nénire."
Most is sokszor megmosolygom, mikor ez eszembe jut. :)
Amúgy a többi infó újságokból, barátoktól, netről jött, a szüleim nem beszéltek soha bővebben erről.
15/L
huu, nagyon regen volt mar :D
De baratnok, suli (orai tananyagok is)
Meg most is elegge komolyan foglalkozunk a biztonsagos szexxel suliban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!