Mikor tudtad meg, hogy mi az a szex? Kitől?
Hát öhm...én erre nem emlékszek.
Iskolai felvilágosítások,kis füzetek amiket a felvilágosításokon kaptunk,internet,tv,barátokkal való beszélgetés.A szüleimmel nem beszéltünk ilyenekről.
Csak anyum elmondta anno,hogy mi a mensruáció meg ilyenek,de azt is csak akkor amikor már megjött és egyébként tudtam,hogy mi és miért történik ilyenkor:)
15/L
1.-ben volt egy csaj meg egy srác akinek a szülei eléggé nyíltan beszéltek mindenről előttük/nekik.:) kb 2.-ra már mindenki tudott mindent,igaz nem teljesen biztosra,de azért tudtuk azt amit kell:D
13/L
Fogalmam sincs, fokozatosan tudok meg mindent. Internet, tv, barátok. A szüleimmel sose beszélünk ilyenekről..:(
14/L
Kb 8-9 évesen!
Az a legkomolyabb hogy 7-8osztályba meg jön a szexuális felvilágosítás hogy a kuki és a nuni mért van mikor már mindenki tudta az osztályba D: szánalmas!!!
De szerintem ez máshol is így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!