Tudtad hogy ilyen durván ment/megy a szex a gimiseknél?
A tizediket kezdők több mint ötöde (már) nem szűz.
A tizenegyediket kezdők kb. negyven százaléka (már) nem szűz.
"Szívás de hetvennyolc óta a kölkökből a 15 szülinapon már 22,2% nem szűz, és 15 évesen 16% veszíti el, ami azt jelenti hogy a 16 szülinapon 38,2% már nem szűz."
Az egyetemistasrácok nem véletlen és hiába jártak sokat arra.
Aztán?
Amíg védekeznek...
És téged ez miért bánt amúgy? Nem tartozol a statisztikába? :P
Tudom, mondták ismerőseim is. Változnak az időnk, nem mondom magam öregnek, de az én időmben ez nem volt így!
29/F
Ha látjátok az idézet a "szívás" szóval.
Amúgy az én koromban még a fiúk kétharmada szüzen érettségizett. A lányok több mint háromnegyede viszont nem.
És én felnőtt fejel értem meg már megtapasztaltam hogy tényleg érettebb egy lány, de tizennyolc évesen hat év rejszólással a hátam mögött elvoltam keseredve. Még jó hogy sok lány lelket öntött belém. (Én én együtt érzek a rengetek fiatal sorstársammal.)
Viszont nekem meg ma az jutott az eszembe, hogy nekem soha nem lesz dolgom már szűz lánnyal. Erről lemaradtam. Pedig ugye egy férfi életében, és önérzetéhez ez is fontos dolog. Pedig ezért én pedofil nem leszek. Az meg nem tesz jót az önbecsülésnek, gondolom. ;)
ma 07:07-es Hetvennyolc óta a szüzesség elvesztésében nincs mérethő változás.
Csak a párkapcsolatok és aktusok számában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!