Tudtad hogy ilyen durván ment/megy a szex a gimiseknél?
A tizediket kezdők több mint ötöde (már) nem szűz.
A tizenegyediket kezdők kb. negyven százaléka (már) nem szűz.
"Szívás de hetvennyolc óta a kölkökből a 15 szülinapon már 22,2% nem szűz, és 15 évesen 16% veszíti el, ami azt jelenti hogy a 16 szülinapon 38,2% már nem szűz."
Az egyetemistasrácok nem véletlen és hiába jártak sokat arra.
Jó de lényeg hetvennyolc óta nincs a szűzesség elvesztésben, csak a aktusok számában eltolódás.
És ezt nem csak a kortársak de a szülők is meglepődve fogadják, ami azt jelenti az érintettek akkor sem kaptak jó tanácsokat és "jó"/"odafigyelő" nevelés. Amúgy egy pszichológus azt mondta kamaszkorban nincs nevelés, arra jól felkészítő nevelés van és akkor már csak jó hátértámogatás lehetséges. Lehetőleg kritika nélkül, mert a szülőszájából az nem használ akkor.
sztem akkor is beteg dolog, ami ma van.
18 év alatt valaki még gyerek, főleg a kis 13-14 évesek (most volt 1 13 éves ismerősömnek abortusza, mert úgy védekeztek, hogy a fiú "vigyázott"...és az volt kb. a 3. srác, akivel a kiscsaj volt)
áhhh... én ki tudtam várni a 18. születésnapomat, előtte 2 hónappal írattam magamnak gyógyszert, a barátom is szűz volt, de felkészültünk rá normálisan, hagytunk rá időt.
most lehet, hogy régimódinak tűnök már ebben a modern világban :D, de sztem akkor is ez a normális.
20/L
"én ki tudtam várni a 18. születésnapomat"
Soha nem szerettem az ilyet, bocsi.:D
Nem értem, hogy mi változott, amikor az óra mutatója 23:59-ról, 00:00-t ütött.... Más lett tőle? JObb lett tőle?
Szerintem amúgy 15-16 éves korban már mehet a szex, persze komoly kapcsolattal.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:23
A válaszaid alapján te vagy az üdítő kivétel manapság...
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!