Anyukák? Volt rá példa hogy kamasz fiatok barátai szexuális tartalmú megjegyzést tettek irányodba avagy gesztust? Ha igen hogy kezeltétek a helyzetet? (Nem netező fiatal :/, hanem igaz történet alapján egy anyuka )
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 11:17
11/21 anonim válasza:
senki nem termelt ki semmit csak a te fantáziavilágodban. a saját démonjaiddal harcolsz, csak közben másoknak is ártasz
12/21 anonim válasza:
Démon? A libsi ateisták mióta hisznek ilyenekben? xD
De igen. A liberális gyereknevelés árt a gyerekeknek, mert hülyeségekre nevelitek őket, és a tisztelet teljes hiányára. Tökéletes példa erre ez a kérdés is..
13/21 anonim válasza:
szerintem meg nem árt. ellentétben a te felfogásoddal ami konkrétan káros. nem beszélve arról hogy XIX. századi
14/21 anonim válasza:
#13 a saját démonjaiban? mindenkinek vannak démonjai. csak az a kérdés mennyire terhelem vele a környezetem
15/21 anonim válasza:
13. A tiszteletre nevelés 19. századi? Elég szomorú:(
16/21 anonim válasza:
az a fajta ami te alkalmazol, az igen
17/21 anonim válasza:
Mit alkalmazok? Mesélj már róla.. 2 szót nem beszéltem veled ezen az oldalon kívül, de azért már tudod, hogy nevelem a gyereket xD
18/21 anonim válasza:
magad írtad le. soroljam? kuss a neve, nincs beleszólása a saját életébe, nincs tulajdona, no sex, verés mint nevelés, ha nem iranyitod minden percét akkor jön a gyerekuralom
19/21 anonim válasza:
18. És milyen érdekes, hogy az én gyerekem még nem hívott dugni való anyának senkit, 13 évesen nem volt 6 exe, és nem bukott meg még soha, + nem keveredett semmilyen balhéba élete során..
20/21 anonim válasza:
És milyen érdekes,hogy q gyerekek 99%-a ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!