Mi ennek a filmnek a címe?( a történetre emlékszem csak a címére nem, a történt a megjegyzésben)
Figyelt kérdés
Egy kis lány az apjával és az apjának a munkatársával(?) él egy szigeten ahol csak ők és a természet élnek, a kislány anyja meghalt azthiszem egy bálna ölte meg de nem biztos. Szóval mikor a kislány még kicsi volt egy nagy nyaraló hajó kötött ki a szigetükön és találkozott egy kisfiúval akinek a szülei nem nagyon egyeztek és azt hiszem a fiúnak megtetszett a lány aztán sok évvel később a fiú elszökik otthonról és felszáll egy hajóra ahol gonosz emberek vannak akik elviszik a szigetre ahol egy csomó állatot fognak be a fiú és a lány meg egymásba szeretnek. Nagyon rég láttam és több része van a filmnek azt hiszem ez az 1 volt és egy másik részbe egy író nő elmegy arra a szigetre ahol a lány lakik fogalmam sincs miért és a lány szereti a nő könyveit de ő azt hitte, hogy férfi az író és még valamit hit. Nem tudom, hogy ennyi elég e de én ennyire emlékszem2021. dec. 3. 19:20
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nem biztos, hogy a fiúval menti ki az állatokat lehet, hogy az más rész volt.. Ja és a lánynak volt egy fókája
2021. dec. 3. 19:24
2/4 Jól van ez így? válasza:
Visszatérés Nim szigetére (2013)
Nim szigete (2008)
3/4 A kérdező kommentje:
Kosziii
2021. dec. 3. 20:44
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2021. dec. 3. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!