Ki az előadója és mi a szám címe? Részletek a megjegyzésben.
Figyelt kérdés
Az Éjjel-nappal Budapest 2021.03.18-i részében található ez a zene. Ladies night van a Klubban és amikor a srácok táncolnak, akkor megy a szám. A Shazam sajnos nem ismerte fel.2021. márc. 19. 05:06
2/12 A kérdező kommentje:
Rtl moston és a sorozatbaráton fent van, de ezek regisztrációhoz vannak kötve. Így akinek nincs, nem tudja megnézni. Youtube-on pedig nincs fent.
2021. márc. 19. 16:02
3/12 anonim válasza:
rtl mostom van, mindjárt megnézem neked.
4/12 anonim válasza:
azt nem tudod hányadik percnél volt?
5/12 A kérdező kommentje:
45:49-nél kezdődik. Köszi szépen!
2021. márc. 19. 20:30
6/12 anonim válasza:
sajnos kivehetetlen a dalszöveg, így az alapján is lehetetlen küldetés, de megpróbáltam.
7/12 A kérdező kommentje:
Azért köszi szépen a segítségedet!
2021. márc. 20. 18:40
8/12 anonim válasza:
annyit tudtam kivenni belőle, hogy 'thinking about the things you said" de ez alapján nem találtam meg a dalt.
Az fix h r&b stílus. Trey Songz-ra vagy Usherre gondoltam, de az ő dalaik között sajnos nem találtam meg.
9/12 A kérdező kommentje:
Én is erre a stílusra gondoltam, de sajnos nem tudok rájönni, hogy ki az előadó. Köszönöm szépen a kitartó segítségedet!
2021. márc. 21. 02:29
10/12 A kérdező kommentje:
Megvan a szám😃
2021. márc. 23. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!