Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik reakciót választanád...

Melyik reakciót választanád ilyen helyzetben? Ha a kamasz gyereked fogná magát és lelépne otthonról, szó nélkül elköltözne.

Figyelt kérdés

Oka, hogy szigorú vagy vele, tanzlnia kell, nem lóghat túl sokat a barátaival, ilyesmi.

Megtalálod mondjuk a vasútállomáson. Hogyan reagálnál?

2023. máj. 18. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Harmadik variáció: nem foglalkoznék vele, oldja meg az életét ahogy szeretné.

És nem találnám meg, mivel nem is keresném ha így lelép. De ha hazaesne könyörögni, meglepődne, mert zárcsere lenne addigra.

2023. máj. 19. 06:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

En eleve a keves ,de hatekony tanulas es rendszeres sport kombo hive vagxok sajat tapasztalat alapjan. Tehat en mindig is a sportot egyesuletben fogom nyomni es utana a kis ideig tarto tsnulast,ami jo jegyeket hoz.

A Kerdezo itt a gyerek . Tehat en igazabol most anyadekat oktatnam ki,h sportegyesuletbe fizessenek be es oda kelljen jarnod rendszeresen. Termeszetesen egyutt megtalalnank a Neked is bejovos sportot. Ott lehetne egy kialakul barati korod,akikkel sport kereteben toltod hasznosan a szabadidod.

Illetve befizetnelek egy fiatalokna a tanulassal kapcsolatos agykontroll tanfolyamra,ha en lennek a nevelo anyad.

En kizarolag a szulot mosnam at agyilag. Mert ez ,h el akarsz koltozni,ez a szulo szegyene.

Egy jo csaladba a gyerek orommel tartozik bele es eli ott a mindennapjait.

Ugyh keress vkit,akire anyadek hallgatnak es ezeket mondja el nekik.

N/40

2023. máj. 19. 06:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

“Egy jo csaladba a gyerek orommel tartozik bele es eli ott a mindennapjait.”

Egy kamaszra ez egyáltalán nem igaz (általában).

Simán képesek olyanokért drámázni, extrém esetben lelépni, hogy ki kell vinni a szemetet, nem csetelhet a barátaival minden nap hajnali 5-ig, vagy a szüleinek nem tetszik, hogy egy középkorú férfi kihasználja (szerinte szereti)

2023. máj. 19. 07:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Elgondolkodnék, hogy mit rontottam el.

Egy kamasz lázad, de nem h.ülye. Fel tudja fogni, hogy pénz nélkül elindul bele a vakvilágba kb. éhen is hal egy hét alatt. Vagy ennyire ostoba, vagy valami hatalmas terrorban élhet. Kínozzák verik vagy ilyesmi, aminél még az utcán lakni is jobb.

Azért, mert vannak szabályok én nem indultam volna el, és az én gyerekeim sem indulnának el, ebben biztos vagyok. Filmekben látni ilyet, de szerintem nem sok valóságalapja lehet. Azért, mert tanulni kell, vagy eltiltom a barátaitól még biztos, hogy nem szánná el magát ilyesmire.

2023. máj. 20. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha addig makacskodna azt mondanám lépjen le, idővel úgyis visszajönne, mivel semmi nincs ingyen és az élet nem könnyű. És akkor elbeszélgetnék vele keményen, és meg is büntetném.
2023. máj. 23. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
18 év felett sem normális szó nélkül lelépni.. Normális családokban lehet kommunikálni is.
2023. máj. 29. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!