Ki volt esetleg depressziós kamaszkorban? Mi hozhatta ki?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem volt 2 osztálytársam, akinek depressziós és pánikbeteg is volt, és nem tudom mi lehetett az oka, de szerencsére az egyik lánynak sikerül kilábalnia belőle.
Én nem vagyok az :)
Van valaki, akinek volt depressziója?
2023. ápr. 20. 18:39
11/14 anonim válasza:
Magány hozta, társaság vitte (Hál Istennek csak másfél évig tartott)
12/14 anonim válasza:
A férfiak nem sírnak. Depresszió nem létezik.
13/14 anonim válasza:
Volt depresszióm 11 évesen és 16 évesen is(ekkor pánikoltam is)..szüleim elváltak kiskoromban, az anyám férje a kislányokat szerette...az osztálytársaim szerettek megalázni ahogy a tanárok is pl a dizlexiám miatt vagy csak mert pl enm jártam kocsmázni,pasizni stb...megfelelési kényszer..lelki terror...asszem ezek elég indokok
14/14 anonim válasza:
Utsó vagyok meg persze 26-27 évesen is, állandó szorongásokkal fűszerezve, kihozta a szülés is, egy kis hipohondriám is van a felsorolt okok miatt is..szóval eleinte én sem tudtam hogy az pl 11 évesen, 16 évesen elvittek pszivhológushoz és pszichiaterhez is, ahogy 20on évesen is végig mentem ezeken..jó sok munka de úgy erzem jól vagyok már :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!