Depressziós vagyok, vagy ez csak ilyen kamaszkori hülyeség?
Szia kb én is ebbe a helyzetbe vagyok csak lànyok miatt vagyis kapcsolatra vágyom.
Szerintem valamivel tereld el a figyelmedet sport vagy zene vagy valami.
Vezesd le a feszültsèget.
Amúgy szerintem ez a kamaszkor vele járója.
Én azt mondom, menj pszichológushoz addig, amíg ez a probléma még "csak" ennyi. Bárcsak mentem volna kamaszként, és akkor nem most, tíz évvel később kéne valahogy kibogozni, hogy mi volt akkor, ami miatt most vagyok rosszul.
Az sme kizárt hogy fizikai problémád van amúgy, egy vérvételes labort kérnék azért a helyedben.
Szia!
Ez erős depressziónak hangzik, de ugyanakkor sajnos így látatlanban nem lehet mondani, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás. Ugyanis lehetnek hormon problémáid, mentális tünetekkel jár és lehetnek mentális problémáid, ami testi tünetekkel jár.
Nem tudom mennyire tudod magad rávenni dolgokra, de ajánlom, hogy próbálj elmenni házidokihoz és megnézetni a hormonjaidat. Fiatal vagy (elvileg azt mondod, hogy tinédzser), ilyenkor nagyon könnyen borulnak a dolgok, főleg ha a környezetedben problémák vannak. Az, hogy ennyire hirtelen és ilyen sokat változott az életed nekem hormon problémát sugall, de nem biztos.
Ha a dokinak nincs merszed elmondani, hogy mi a bajod, akkor konkrétan nyisd meg ezt a mobilodon és told az orra alá. Sokszor könnyebb így kommunikálni, és kevésbé fárasztó, hisz nem kell kiejteni.
Ezen felül pszihológus biztos kell. Sajnos hormonok borulni tudnak, de ha visszaállnak, attól még a mentális bajoknak nem lesz vége. Javulhatnak, de nem fognak teljesen rendbe jönni. Ne félj tőle. Nagyon jó dolog, és tényleg nagyon tudom ajánlani. Nem minősít téged. SŐT! Azt mondja, hogy vagy annyira tudatos, hogy tudod, hogy kell segítség. Ez nagyon sokat jelent!
Szia! Részint át tudom érezni a helyzeted. Mindenképpen keress egy pszcihológust. Ha nem mersz ezzel a családodhoz fordulni, szeptemberben amint elkezdődik az iskola, keresd fel az osztályfőnököd, vagy egy tanárt, akiben megbízol, akár magát az iskolapszcihológust. Hidd el, segítenek! Én is az osztályfőnökömmel tudtam megbeszélni, hogy szeretnék beszélgetni az iskolapszcihológussal.
Kitartást! Bátor leszel, és meg tudod oldani! Bízz magadban, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!