Ez depresszió lenne? Keressek fel esetleg egy pszichológust? Részletesebben lent írok
Már lassan egy hónapja nagyon durván hangulatingadozásaim vannak. Pl.: az egyik pillanatban nevetek es nagyon jol erzem magam aztan hirtelen nagyon merges/ideges/szomoru leszek. Nagyon hamar elsírom magam mindenen. Nagyon egyedul erzem magam, ugy erzem nincs ertelme az eletemnek meg ehhez hasonlok. Eddig soha de soha nem jutottak eszembe ilyenek, mint pl hogy bantsam magam vagy valami de mostanaban egyre tobbet gondolok arra hogy jobb lenne. Pedig tudom, hogy az semmit sem old meg. Nem is tennek ilyet, mert en nem vagyok ra kepes.
,,Tuneteim": mindennapos fejfajas, alhasi fajdalom(tavaly korhazban is voltam vele), folytonos faradtsag erzet, hangulatingadozas, kb mindenen elsirom magam, onutalat.
Szerintetek/Önök szerint keressek fel egy pszichológust? A szüleimnek nem szeretnék szólni egyenlőre, mert szégyenlem magam..
16 éves lány vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm. Kérek mindenkit, hogy csak kulturalt valaszt irjon. 😊 Koszonom szepen! 😊
Igen, keress fel pszichológust. Ha azt állapítja meg, hogy nem vagy depressziós, az is nyereség.
Soha ne szégyelld magad amiatt, hogy segítségre van szükséged!
Viszont a családoddal a bizalmi viszonyt fontos lenne helyreállítani. A szüleid felelősek érted, számíthatsz rájuk, és biztosan próbálnak majd segíteni, ha elmondod nekik a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!