Elvehetik az ex férjemtől a gyerek felügyeleti jogot, mert a 16 éves gyereket sörrel itatta?
Ugyan... Veszélyeztetés, meg felügyelet megvonás?! Ne viccelj, nem óvodásról van szó. Rövidesen saját jogon is vehet alkoholt, dohányt, megnősülhet, családot alapíthat, szavazhat.
Én emlékszem, hogy a nyolcadikos ballagásomon ittam likőrt, köszönöm szépen, lett néhány diplomám, pár nyelvvizsgám, jó munkám, férjem, gyerekeim...
Vagy szerinted a pokol melyik bugyrába vezető út első lépése egy sör? Nyugi, nem kell eltúlozni.
Ne haragudj, kérdező, de annyira hülyeség ez a nagy antialkoholizmus....
A mi családunkban is volt több alkoholista, apám is többek között és nálunk is tabu volt otthon az alkohol. Na, én meg jó sokszor berúgtam, amikor eljártam bulizni 18-22 éves korom között, én utáltam, hogy csak az én anyám is ilyen maradi.
Megjegyzem, nem lettem alkoholista, hiába rúgtam be folyton fiatalon.
#4! Ezen előbb kellett volna gondolkodnod. Mondjuk még mielőtt nem egyedül csináltál gyereket. Az nem merült fel, hogy miközben felnő különböző helyeken különböző hatások érik, mert legkésőbb a GYES után az anyján kívül mással is tölt időt, sőt, többet, mint az anyjával?
Nyugodj meg, mással is próbálgatni fogja az alkoholt. Pl.osztálykirándulásra se engeded, vagy mész vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!