Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
14 éves a fiam, az apjától külön költöztünk 2 éve. Egy éve volt a válás, akkor azt beszéltük meg, nem lesz szabályozott a láthatás, bármikor viheti. A gyerek nem akar menni, az apja természetesen azt hiszi, hogy én intézem így. Holott még én szoktam mondani, hogy menjen az apjához. Most hétvégén is úgy volt, hogy megy, aztán inkább mégsem. Elkezdett sírni, hogy rosszul érzi magát a régi lakásban, meg nem csinálnak semmit az apjával és minek menjen oda. Eleinte mondtam, hogy menjen, de tegnap azt mondta, csak azért megy, mert én kényszerítem. Az apja meg azt hiszi, hogy én nem engedem. Meg hogy tele beszélem a gyerkőc fejét, holott sosem beszéltem az apja ellen. Én nem akarom kényszeríteni. Sosem volt közeli kapcsolatban az apjával. Most meg már hova erőszakoskodjak?
2023. febr. 16. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
98%
Ha apa azt akarja hinni hogy a te kezed van a dologban akkor azt is fogja. Viszont ha tényleg szereti a fiát és miután beszéltek (azaz elmondja a fiad hogy unatkozik, nincs semmi program) tényleg elkezd vele foglalkozni akkor nem lesz gond. Fontos hogy ő mondja, mert ha te fogod akkor nagyobb az esély hogy azt hiszi parancsolgatni akarsz neki.
2023. febr. 16. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
igen általában így jönnek rá a kedves péniszek arra, hogy apának lenni nem annyiból áll, hogy egyszer nem húzunk gumit... ha akarja hogy az a gyerek az ő gyereke is legyen, azért bizony dolgozni kell, azt ki kell érdemelni. amihez gondolom persze sose volt kedve, hiszen a gyerek csak tulajdon, az alanyi jogon az övé. nem nagyon van mit tenni, annyit tehetsz, hogy megbeszéled a gyerekkel, hogy sajnos amíg kiskorú, muszáj találkoznia vele, mert ez a törvény. ha állsz úgy anyagilag, vegyetek neki egy nintendo switcht vagy valami hasonló kicsi kis konzolt, meg játékokat, könyveket, hogy legyen mivel elütnie az időt. vagy beszéljétek meg, hogy vigye magával a leckét, akkor amíg pénisznél rohad, megírhatja, és amikor kiszabadul tőle már egyáltalán nem kell a sulival foglalkoznia?
2023. febr. 17. 11:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Az apja soha nem tanul vele, mert nehogy már akkor kelljen tanulni, mikor nála van. Kötelezőnek meg nem kötelező, hál istennek úgy van a bírósági ítéletben, hogy akkor megy, amikor akar.
2023. febr. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!