Mit lehet tenni ebben az esetben? Sajnos nem veszi komolyan az életet…
Van egy 19 éves “nevelt” gyerekem, ami abban fura, hogy én 33 vagyok.
El tűrjük egymást, különösen nagy probléma nincs köztünk.
2 hete felköltözött Pestre és otthagyta az édesanyját és az új családját (12 éve más férfi neveli nem az édesapja).
Most egy városba élünk de a mai napig nem dolgozik. Nem is akar. Bármit teszünk, bármit ajánlunk egyik sem jó.
Mar most párom kezd kitérni a hitelből hogy semmi nem jó.
Mar azon gondolkodtam, hogy mivel ennyire gyerek meg és csak érettségije van, támogatunk neki egy szakmát, és utána keressen munkát. De felek ez olaj lenne csak a tűzre és a szakma után sem keresne állást.
Ezzel a hozza állással mit lehet kezdeni?
Vendéglátás. Recepció.
Random idegen emberrel. De a kaukciot is a mostoha apja segítségével fizette ki. Mi nem tudunk anyagilag segíteni. Mondjuk EB ha tudnánk sem nagyon akarnék ilyen hozza állással…
19 évesen mit vegyen komolyan?
Szerintem màr ez is szép, hogy a maga lábára akar állni.
A legtöbben nappalin tanulnak ilyenkor és mindent a szülők állnak, és ezt is tartom normálisnal (35 éves vagyok)
Férjem öccse is így volt. Évekig csak otthon ült. Aztán kiderült, hogy videókból innen onnan megtanult közben angolul. Aztán meg kiköltözött Angliába! Szuperül megélt,azóta már Norvégiában él.
Mindent lehet,akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!