Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 13-14éves...

Megengednéd a 13-14éves lányodnak?

Figyelt kérdés
Hogy kb. 10cm-el térdfölé érő bőr szoknyába, vastag harisnyába, bokacsizmába, és ilyesmi nyakkivágású felsőbe [link] , nagykarika ezüst fülbevalóval, rózsaszínes pirosra kikent szájjal, alapozóval, kikent (sötétlila) körömmel engednéd iskolába?

2023. febr. 13. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vastag harisnya, azt az egyáltalán nem átlátszó téli harisnyát takarja, akkor igen.
2023. febr. 13. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarnam, hogy bohocot csinaljon magabol

Javasolnam a borszoknyat egy kotott pulcsival, vagy egy nem kivagott felsovel. ( [link] ) es ( [link] )

Az alapozo helyett szinezett arckrem, teljesen felesleges az alapozo a mindennapokban, en csak fotozasokra hasznalom es bar igy lett volna tini koromban is...

a fulbevalo azert nem mindegy mennyire nagy karika es a voros ruzst se tudom egy 14 evesen esztetikusnak elkepzelni, egy nude vagy rozsaszin arnyalat szerintem jobb lenne.

Semmi baj nincs azzal hogy mar szeretne divatolni, keresi a sajat stilusat de erdemes megnezni az iskola milyen hatarokig toleralja ezt.

2023. febr. 13. 17:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá hogy alapozó azért mert pattanásos foltos bőrével bőrgyógyász sem tud semmit kezdeni és cikizik érte.
2023. febr. 13. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Ha nem egyházi/magán suliba járatom, akkor a hivatalos szabályok szerint nem lehet a házirendben megjelenést esztétikai céllal szabályozó pont, nem tehetik neki szóvá a nem megfelelő megjelenést, kivéve balesetvédelmi okok. (Tehát tesin nem lehet nagy fülbevalód, mert veszélyes, de matekon nem vetethetik ki)

Ha nem balesetvédelmi okok miatt kapna reklamációt, én asztalt borogatnék a suliba. A gyereknek vannak jogai. Pont. Ennek semmi köze a kötelezettségei teljesítéséhez, ATTÓL FÜGGETLENÜL VANNAK NEKI JOGAI, meg amúgy ne feltételezzük látatlanba, hogy nem teljesíti azokat, csak mert sminkel, meg ilyenek. A gyerek megjelenése, az az én szülői értékrendemnek és a gyerekem jogainak a kérdése.

2023. febr. 14. 00:02
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
Biztos egeszseges akkor a szar arcboret eltomineti a gondolom legolcsobb minosegtelen alapozoval.. :)
2023. febr. 14. 10:23
 16/20 anonim ***** válasza:
8%
Egy 13 evesnek minek lila korom es kikent szaj,meg malomkerek fulbevalo?vagy en vagyok tul regimodi a 31 evemmel?
2023. febr. 14. 10:47
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk sem engedik ált.iskolában a sminket vagy körömlakkot. A többinél én a felső kivágását nem pártolom, de azon kívül a többi okés.
2023. febr. 14. 11:57
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Pont a felső kivágása, ami semmi különös. Nekem hamarabb a smink, ami kirívó, de ezt látni kéne.
2023. febr. 14. 12:00
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

,, Azt csinál, amit akar. ,,

Nem. Azt csinálja, amit a szülő megenged, libsikém.

2023. febr. 17. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem úgy érti, hogy minden meg van engedve...

Hanem úgy. hogy egy ekkora lány már bármikor kijátssza a szüleit.

Lisbizés helyett értő olvasás...

2023. febr. 20. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!