Megengednéd a 13-14éves lányodnak?
Engem engedtek, de nyugi, nem lett belőlem rossz lány. 😅 2 barátom volt összesen, a másodikhoz hozzámentem és 30 évesen szültem, tehát nem lettem tini terhesség áldozata.
Ez csak a divat és egy kicsit a hormonok, ha egyébként megbízol benne, ismered a természetét, akkor ok.
Szoknya vastag harisnyával ok, ha nem lászik ki a popója amikor lehajol.
Boka csizmával és ezzel a felsővel semmi gond nincs.
Fülbevaló ok.
Alapozó helyett van színezett arckrém, rúzs helyett pedig színezett ajakápoló.
Körömlakkal sincs semmi gond, annó nekem feketére voltak festve.
Szoknya, harisnya, bakancs okés. Mi is jártunk így.
A leírt smink lehet túl sok is, normális is. Ennyiből nem derül ki.
A körömlakkozás se valami ördögtől való dolog.
A felső normális.
Szerintem nagyban függ az iskolától, az iskola szabályaitól, illetve a stílustól. Ha senki sem öltözik így, hanem sokkal visszafogottabb mindenki, akkor nem ajánlanám neki, hogy mindenképpen feltűnően tűnjön ki.
14 évesen már nincs olyan, hogy megengeded :D
Nálunk is volt olyan lány, akinek a full konzervatív anyja még a farmert is tiltotta volna, a csaj bejött a szépen élre vasalt nadrágjában, szigorúan garbóban, aztán a suliban meg átvette a szoknyát, kivágott felsőt, és problem solved.
14-15 évesen én is viseltem szoknyát, ilyesmi felsőt, magas sarkút, sőt, néha sminkeltem is, húha. Tragédia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!