Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 13-14éves...

Megengednéd a 13-14éves lányodnak?

Figyelt kérdés
Hogy kb. 10cm-el térdfölé érő bőr szoknyába, vastag harisnyába, bokacsizmába, és ilyesmi nyakkivágású felsőbe [link] , nagykarika ezüst fülbevalóval, rózsaszínes pirosra kikent szájjal, alapozóval, kikent (sötétlila) körömmel engednéd iskolába?

2023. febr. 13. 12:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2023. febr. 13. 12:30
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Engem engedtek, de nyugi, nem lett belőlem rossz lány. 😅 2 barátom volt összesen, a másodikhoz hozzámentem és 30 évesen szültem, tehát nem lettem tini terhesség áldozata.

Ez csak a divat és egy kicsit a hormonok, ha egyébként megbízol benne, ismered a természetét, akkor ok.

2023. febr. 13. 12:31
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Eleve a suliban nem engedik nekik a sminket és a körömlakkot, így azokat nem engedném. A ruhát pedig ne haragudj, de te vetted neki, ha te vagy az anyuka. Mondjuk a ruha szerintem nem gond, de smink, körömlakk felesleges, főleg az alapozó, tönkre teszi a bőrét.
2023. febr. 13. 12:35
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
Farsangra?
2023. febr. 13. 12:40
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Szoknya vastag harisnyával ok, ha nem lászik ki a popója amikor lehajol.

Boka csizmával és ezzel a felsővel semmi gond nincs.

Fülbevaló ok.

Alapozó helyett van színezett arckrém, rúzs helyett pedig színezett ajakápoló.

Körömlakkal sincs semmi gond, annó nekem feketére voltak festve.

2023. febr. 13. 12:45
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a smink nem oké ennyi idősen iskolába. De szerintem te vagy a gyerek és anya nem enged el így.
2023. febr. 13. 12:47
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Szoknya, harisnya, bakancs okés. Mi is jártunk így.

A leírt smink lehet túl sok is, normális is. Ennyiből nem derül ki.

A körömlakkozás se valami ördögtől való dolog.

A felső normális.

Szerintem nagyban függ az iskolától, az iskola szabályaitól, illetve a stílustól. Ha senki sem öltözik így, hanem sokkal visszafogottabb mindenki, akkor nem ajánlanám neki, hogy mindenképpen feltűnően tűnjön ki.

2023. febr. 13. 13:07
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Elengedném, igen. Lila körmöt és piros szájat leszámítva a nevelt lányom kb így járt már nyolcadikban suliba, mivel az egész falusi nyolcadik osztály szintén.
2023. febr. 13. 14:33
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

14 évesen már nincs olyan, hogy megengeded :D

Nálunk is volt olyan lány, akinek a full konzervatív anyja még a farmert is tiltotta volna, a csaj bejött a szépen élre vasalt nadrágjában, szigorúan garbóban, aztán a suliban meg átvette a szoknyát, kivágott felsőt, és problem solved.

14-15 évesen én is viseltem szoknyát, ilyesmi felsőt, magas sarkút, sőt, néha sminkeltem is, húha. Tragédia :D

2023. febr. 13. 14:45
 10/20 anonim ***** válasza:
70%
Azt csinál, amit akar, de az alapozóról lebeszélem. Tönkreteszi a bőrét. Elmegyünk és veszünk egy minőségi szinezett spf-es hidratálót. A többi nem erdekel, olyan maskarát vesz, amilyet akar, majd kinövi.
2023. febr. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!