Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki segítsen nekem (? ) = (

Valaki segítsen nekem (? ) = (

Figyelt kérdés
Ismét megjött és arra jutottam, hogy betétet kell vennem, de egyszerűen betétet vásárolni kész őrület. Mintha egy férfinak kellene egy nőnek cipőt venni. Nem szeretek betétet vásárolni, mert nagyon nehéz olyat találni ami kellene. Régen mikor volt a plus ott volt egy jó fajta, de persze tudjuk, hogy plus már nincs, ezért olyat már nem tudok venni =( Annak örülnék a legjobban, ha lenne egy bolt ahol csak betét van, legalább biztos megtalálnám a jót.Tudna nekem valaki jó hosszú szárnyas betétet mondani? És tampont semmiképp nem szeretnék venni.
2010. okt. 3. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Always Ultra vagy valami ilyesmi.Az jo hosszu
2010. okt. 3. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is az Always-nek vannak hosszabb verziói, nekem az bejött. DM-ben szoktam venni, ott amúgy sok féle van, válogathatsz is :)
2010. okt. 3. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt hiszem, én is az Always- t szoktam használni (nekem is a hosszabb méretű kell, hogy 3-4 órát "kibiírjak" átázás nélkül), de jó a Libresse is.

Kérdezd meg az eladót (persze csak akkor, ha nő), ő biztos tud segíteni!

(Always Ultra Standard; Always Ultra Normal Plus + Always Ulra Super Plus; Always Ultra Fresh; Always Ultra Sensitive; Always Ultra Night)

(www.always.hu)

2010. okt. 3. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szia én tudok egy nagyon jót!Freesia betét a neve és hosszú+a szárnyai is biztosak,+sokáig bírja és olcsóbb is mint a túlreklámozottak

(ja meg a Pamina betét is ugyanilyen, azt a Spar-ban lehet csak kapni, a Freesiát meg majdnem mindenhol)

majd írd meg milyen vettél

2010. okt. 3. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
olvééjz<3333 forevööööör:) csak azt vegyéél:)
2010. okt. 3. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mióta megszületett a fiam én Always Sensitive-t használtam, aztán mikor véletlenül nem volt a boltban más, csak Coop normal, megvettem. Arra jöttem rá, hogy a kettő szinte ugyanaz, csak mintájában különbözik. Meg árban. :) A Coop-os ugyanúgy bírja 3-4, vagy akár 5 órán keresztül is első napokon, mint a drágább. Szerintem próbáljátok ki, ha nem jó csak 269 Ft-ot veszítetek. :D

2010. okt. 4. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, én mondok egy újat :D

NATURELLA-nekem ez tetszik legjobban :D

2010. okt. 4. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Egyet értek! Tök jó :) Simán van olyan (a naturella) mint az always :)

én ezt a kettőt szoktam venni :D

2010. okt. 4. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
A Naturella egy nagy sz@r. Mindenféle újrahasznosított, ártalmas, irritáló anyagból van összeállítva.. :/ Semmiképp ne vegyél olyat. Az Allways a legjobb ;) (A hosszú,vastag betét belőle az éjszakai..de ha rákeresel itt az interneten a honlapjára, ott megtalálod az össze fajtát.)
2010. okt. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!