Valaki segítsen nekem (? ) = (
Igen, azt hiszem, én is az Always- t szoktam használni (nekem is a hosszabb méretű kell, hogy 3-4 órát "kibiírjak" átázás nélkül), de jó a Libresse is.
Kérdezd meg az eladót (persze csak akkor, ha nő), ő biztos tud segíteni!
(Always Ultra Standard; Always Ultra Normal Plus + Always Ulra Super Plus; Always Ultra Fresh; Always Ultra Sensitive; Always Ultra Night)
(www.always.hu)
szia én tudok egy nagyon jót!Freesia betét a neve és hosszú+a szárnyai is biztosak,+sokáig bírja és olcsóbb is mint a túlreklámozottak
(ja meg a Pamina betét is ugyanilyen, azt a Spar-ban lehet csak kapni, a Freesiát meg majdnem mindenhol)
majd írd meg milyen vettél
Szia!
Mióta megszületett a fiam én Always Sensitive-t használtam, aztán mikor véletlenül nem volt a boltban más, csak Coop normal, megvettem. Arra jöttem rá, hogy a kettő szinte ugyanaz, csak mintájában különbözik. Meg árban. :) A Coop-os ugyanúgy bírja 3-4, vagy akár 5 órán keresztül is első napokon, mint a drágább. Szerintem próbáljátok ki, ha nem jó csak 269 Ft-ot veszítetek. :D
Na, én mondok egy újat :D
NATURELLA-nekem ez tetszik legjobban :D
Utolsó!
Egyet értek! Tök jó :) Simán van olyan (a naturella) mint az always :)
én ezt a kettőt szoktam venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!