Miért nem fogadnak el itthon?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok , és 10 éves korom óta magyar rappet hallgatok , Fankadeli Ferit és társait ...
Jobbik-os vagyok , és nem vagyok csönadrágos divatmajom .
Anyukám mindig baszt~at , hogy miért járok bő cuccokba stb .
Miért nem tudnak igy elfogadni ? Nálam a rapp egy életérzés :)
2010. okt. 2. 21:22
1/7 anonim válasza:
Rapper Jobbikos? Érdekes. :D
Amúgy az ő korosztályuk úgy általánosságban nem toleráns az ilyen dolgokkal. Engem meg azért csesztet apu, mert rocker vagyok. :P
2/7 anonim válasza:
Ehh, ilyet hallgatsz? :-O Hát, nem tudom, mit mondjak rá, én meghallgattam, de nekem egy semmi az egész, ez minden, csak nem zene... Amúgy meg lehet, hogy túl szélsősges elveket vall a 17 éves jobbikos fiuk, nem?
3/7 anonim válasza:
haha...jó pár rap szöveg pontosan a jobbikos szélsőséges embereknek szól!Ez a 2 hogy fér össze?Am meg ennyire ne érdekeljen...hiszen az rap pont arról szól,hogy van egy stílusok és magasról tojsz azokra akiknek nem tetszik!
5/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2010. okt. 3. 15:17
6/7 anonim válasza:
Akkor nem jött be a tippem, akad ilyen néha :) És mit jelent neked, hogy jobbikos vagy, stb.?
7/7 A kérdező kommentje:
Jobbik gyűlésekre járok stb :)
... eggyeznek a nézeteim velűűk :P
2010. okt. 4. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!