Polden kérdése:
Van egy 12 éves tini fiú az egyik baráti társaságunkban, vele vannak gondok. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Elég gyakran, úgy jelenik meg köztünk, hogy merevedése van. Tudom már az is gáz, hogy észre veszem, de bitang zavaró egy idő után. Értem én, hogy ez természetes, de semmi diszkráció nincs benne. Szerintem észre sem veszi, de gyakran csavargatja, meg ilyenek...nem részletezném. Engem borzasztóan zavar. Nem tűnt úgy, hogy ez mást zavarna...teljesen bizonytalan vagyok. Szóljak neki, hogy ne csinálja, vagy a szüleinek, vagy hogy legyen? Kedves barátunk fia, így még véletlenül sem szeretnék ezért feszkót köztünk...egyébként a srác is jó fej...csak kissé hallgatag, szóval tényleg nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel.2023. jan. 9. 15:28
11/20 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy te ki vagy a sztoriban? (kor, nem, minőség)
Mit fognak reagálni a szülők, ha felhozod? Nem kellene kellemetlen helyzetbe hozni a srácot. Kik vannak még képben (testvér, a fiú baráti társasága?)
12/20 A kérdező kommentje:
Jogos észrevétel, a történetből nem derült ki én ki vagyok a storyban. Szóval van egy baráti társaság én az egyik pár gyereke. Nincs más hasonló korú gyerek társaságban, csak ő. Értem én, hogy ha a barátaim, akkor nyugodtan szólhatok...de bizonytalan vagyok, mert soha nem voltam ilyen helyzetben és még véletlenül sem akarom magamat kellemetlen helyzetbe hozni...értitek, hogy azt higgyék, hogy valamit akarok tőle, vagy ki tudja milyen reakciója lesz a srácnak, ha szólok. Viszont azt sem akarom, hogy máskor a fiúnak legyen nagyon kellemetlen, ha esetleg ezt csinálja máshol is. Egyébként én arra gondoltam, hogy a csapat 2. legfiatalabb férfi tagját (25 év körüli) szóval vele beszélnék, hogy ő beszéljen a sráccal, hiszen nincs közöttük akkora kor különbség. Ez hülyeség? (én 36 éves vagyok)
2023. jan. 9. 19:12
14/20 anonim válasza:
Talán ez a lehető legjobb megoldás.
15/20 anonim válasza:
Bocs ahogy írtál abból azt hittem te is gyerek vagy. 36 évesen miért kell félénk kamaszként viselkedni? Felnőtt ember vagy, engedd el ha szólsz a szüleinek az lesz a gond, ha vele beszélsz akkor meg megszégyenül szegény. Kamaszkorban van hogy a nagy semmitől napjában rengetegszer van merevedése egy kamasznak akár a zötyögő busztól, majd megtanulja kontrollálni.
16/20 anonim válasza:
12 évesen még nem alakult ki a szégyenlősség benne de ez nem baj. Ő otthon van biztonságban az ő "várában", ha szülei nem is utaltak rá te semmiképp ne tedd. Nem a te dolgod, még ha zavar akkor sem. Valószinü náluk otthon "megengedett" ez a viselkedés és a kisfiú az otthoni norma szetint cselekszik. Vagyis neki ez olyan természetes mintha az orrát fújná ki. Probálj másra fokuszálni amikor ott vagy. Hamarosan kinövi ezt az attitüdöt.. 🙂
17/20 anonim válasza:
Beszélgess vele erről őszintén.
18/20 anonim válasza:
Lemaradtam valamiröl, vagy azt még nem mondtad, hogy nő, vagy vérfi vagy? Mert ha nő vagy, lehet, hogy tényleg az a legjobb ötlet, ha megkéred azt a férfit, hogy beszéljen vele, az neked és a kisfiúnak is kevésbé lehet kellemetlen.
19/20 anonim válasza:
Öcsém még 13 évesen is - a szülők "nem akarták! észrevenni".
Aztán egy idő után rászóltam - nem érdekelt, hogy ki hallja, ki nem, mennyire kínos NEKI, de az a tini, aki 13 éves korára nem jut el odáig, hogy nyilvánosan nem izgatjuk a nemi szervünket, akkor megtanulja így.
20/20 anonim válasza:
Nem illő? Mintha ez olyan dolog lenne amit pofon egyszerűen tudna kezelni egy 12 éves gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!