Milyen munkát végezhet egy 14-16 éves kamasz?
Figyelt kérdés
fizetőset2010. okt. 2. 18:48
1/7 anonim válasza:
A 14-15 éves semmilyen fizetőset.
2/7 anonim válasza:
16 éves kortol lehet diákszövetkezeteknél dolgozni,de csak szülői beleegyezéssel.
3/7 anonim válasza:
suli időben nem nagyon lehet 18 év alattiaknak munkát találni.
esetleg ha van ismerős, ahol mittomén kerti munkákért (levelek gereblyézése, stb... ) adnak egy kis pénzt, akkor annyi...
5/7 anonim válasza:
16 éves kortól szülői beleegyezéssel lehet nyáron diákmunkát vállalni.
Egyébként idős embereknek segítség vagy ha olyan rokon van akinek tudsz segíteni és esetleg ad némi péénzt érte.
6/7 anonim válasza:
Én 15 évesen dolgoztam nyáron egy szállodában takarítóként. Elég fárasztó volt. Nem fizettek túl sokat de azért megérte hogy megtudjam mit jelent dolgozni.
7/7 anonim válasza:
16 évesen nekem nemkellett semmi szülői beleegyezés... normális diákszövetkezetes munka volt! Am meg ha szakmára mész akk kapsz ösztöndíjat :P mint én :D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!