Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval 14 éves lány vagyok 170-171 cm és 60kiló :S Lehet hogy látatlanban nehéz megítélni de szerintetek nagyon kövér vok? xD vagy menyit foggyak? :)
2010. szept. 30. 19:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
jaj egy ujabb .. kis siránkozó nyavalygos picsä ..nem unjátok? szerinted egy apsinak bejön az hogy egyfolytába a súllyaddal foglalkozol? -.-"
2010. okt. 2. 12:15
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mért jössz ide ha csak beszólni tudsz!!pics@ vagyok mert kérdezek vmit?Hát kössz!!Akkor te mi vagy?Nem nyavajogtam nem siránkoztam hanem kérdeztem vmit.Szerintem normálisan kérdeztem akkor mért nem lehet normálisan válaszolni?!És egyáltalán nem akarok bejönni semilyen pasinak de látom ttéged csak ez foglalkoztat :P Nah mind1 hagyuk is nem fogok leállni vitatkozni...A többieknek meg akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm! :)
2010. okt. 2. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy kövér :)

én jelenleg 59kg/165cm és 13/L tudom hogy ez nagyon sok de most próbálok lefogyni. futok minden nap amikor tudok, hetente kétszer teniszezek, és minden nap itthon is végzek gyakorlatokat. ja, és csak ásványvizet iszom :) ezt ajánlom neked is, az ásványvíz csodákra képes! :D

2010. okt. 7. 18:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez abszolút attól függ, hogy milyen a csontozatod. én vastag csontozatú vagyok, és 167cm 65kg, és minimális felesgleg van csak rajtam. (értsd: Nem vagyok gebe)
2010. okt. 8. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!