Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
441/488 anonim válasza:
Boldog Szent István napot! (rossz a netem, lehet késik az üzi egy picit)
442/488 anonim válasza:
Augusztus óta nem volt új HSZ???????
Na ezen gyorsan javítani kell
443/488 anonim válasza:
Már pont gondoltam erre én is. :D
445/488 anonim válasza:
Ha törlik ezt a kérdést, akkor az lesz a legszomorúbb nap
446/488 anonim válasza:
Miért törölnék? Csak akkor törölhetnek egy kérdést, ha kevesebb, mint egy hónapja van fenn. Ráadásul se nem trágár, se nem provokatív.
447/488 anonim válasza:
Nem csak akkor törölhetik, de csak akkor jelenthető. Ha elkezded jelenteni egy olyan (nem szabálysértő) kérdés válaszait, ahol alatta pl. 400 offtopic/spam/flood válasz, és folyamatosan érkeznek rá ilyenek, akkor törölni fogják azt idővel. A 17 ezer válaszos kérdést is kb. 6-8 hónap után törölték, mikor már oldalakon keresztül szemetelték tele csak számokat vagy emoji-kat tartalmazó kommentekkel.
450/488 anonim válasza:
En vagyoook a 450.😂😂😂😂 te atya jo isten mivan itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!