Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
431/488 anonim válasza:
Úgy látom törölték a lepontozott kommentet. Ezek szerint a moderátorok tudnak róla mi megy a kérdésnél, mégsem törölték.
Ennek azt hiszem örülhetünk. :)
434/488 anonim válasza:
Én is a Balatonon voltam, illetve utána Miskolctapolcán :))
435/488 anonim válasza:
Vajon azóta mi lett vele? 25 eves
436/488 anonim válasza:
431. Azért nem törölték a kérdést, mert több, mint 1 hónapos. Amúgy valóban törölhették volna, mert 16 év az alsó korhatára az oldal használatának. Vagy nem tudom, mióta van így, de pár hónappal ezelőtt egy 13 éves lány tett fel a Család kategóriában egy kérdést. Azt írta benne, hogy azt gyanítja örökbe fogadták. A kérdést még abban az órában törölték.
437/488 anonim válasza:
Amikor ezt a kérdést kiírták, még nem volt feltétel a 16 éves kor betöltése.
438/488 anonim válasza:
Ha valaki ma is unatkozik akkor hallgassa meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=jY8OR1haO88
Haláli!😂
Meg mostanában néztem újra néhány régi Angry Birds epizódot. Lehet a játékot is hamarosan letöltöm. Szeretek nosztalgiázni. :)
439/488 anonim válasza:
"214/438 anonim válasza:
100%
Sziasztook mizu ki unatkozik? 2020ig van ido haha"
Narrátor:
Ekkor még nem tudhatta, hogy mi is vár rá és az egész világra.
440/488 anonim válasza:
2022 Január 1.-én 00:00-kor én leszek az első kommentelő!
Amúgy én biciklizni szoktam, ha unatkozok. Szerintem egy zseni volt, aki feltalálta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!