Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
401/488 anonim válasza:
Rohadj, meg én akartam a négyszázadik lenni! :D
Már majdnem egy éve készültem rá...
Akkor majd 500-nál. xd
403/488 anonim válasza:
Vajon azóta is unatkozik? 😀 Ki esett már túl a koronavíruson...?#2021
404/488 anonim válasza:
Amúgy azért írhatna valamit, ha már történelmet írt. XD
405/488 anonim válasza:
Szerintem már nem tud bejelntkezni az accountba... Énis évente újat kell csináljak mert elfelejtem🤣🤣
406/488 anonim válasza:
405- valamelyik oldalon írt, csak másik accountról 2-3 hozzászólást. :) ha nagyon unatkozol, keresd meg. 😉
407/488 anonim válasza:
Szerintem azt fixen nem ő írta. Az a hozzászólás nagyon életszerűtlen elemeket tartalmaz.
408/488 anonim válasza:
Mindenkinek jó nyarat kívánok!:)
409/488 anonim válasza:
Neked is jó nyarat! Mi jövő héten megyünk az osztállyal strandolni és bobozni <3
410/488 anonim válasza:
Hát ezek után még ükunokái sem fognak unatkozni. Amúgy azt hittétek, hogy ez a legtöbb válaszos kérdés az oldalon. Chhh...kis naivak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__106677..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!