Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy magyarázzam meg neki,...

Hogy magyarázzam meg neki, hogy nem csinált semmi rosszat (Anyukák légyszi)?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem... Szóval egy éve és egy hónapja a feleségem elhunyt. Egyedül nevelem a 14 éves lányomat és van pár olyan téma amiről kellemetlen beszélgetnünk.

A dolog ott kezdődött, hogy tegnap hamarabb mentem haza a munkából, mint szoktam. A lányom akkor már hazaért a barátnőjétől. A szobája ajtaja be volt csukva, de mindig be szokta csukni. Örültem, mert a munkahelyemen kaptam egy két személyre szóló egyiptomi utat amire vele fogok elmenni. Ezt akartam neki elmondani. Mindig kopogok, most is ezt tettem, de valószínűleg nem hallotta. Azt hittem alszik. Hát nyitom az ajtót és azt láttam, hogy éppen maszturbál. Elnézést kértem és kimentem. Aztán felöltözött és utánam jött. Leültem és elkezdtem magyarázni, hogy ez természetes, de ő csak azt hajtogatta, hogy bűntudata van és soha nem fogja megbocsájtani magának, hogy ilyesmit tett. Egy idő után nem én is zavarba jöttem és inkább nem feszegettem a dolgot, de, hogy tudnám neki elmagyarázni, hogy semmi rosszat nem tett:)?

Nehéz, mert nem olyan rég veszítettem el a feleségem és nem tudom, hogy tudnák vele ilyenekről beszélgetni.

2010. szept. 26. 16:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Részvétem.Viszont az nagyon jó hogy megszeretnéd vele beszélni, és nem hagyod rá. szegénykém milyen zavarban lehetett /: de annyira jó hogy megértő vagy, mert biztos neki is nehéz. (ez a dolog is, és hogy elvesztette az édesanyját)és bár tippet nem tudok adni, de ezt meg kéne vele beszélned.üljetek le csöndben,nyugodtan és tényleg mondd meg neki hogy ez természetes, és hogy te is csinálod..esetleg még azt is mondhatod, hogy jobb hogy maszturbál, minthogy már szeretkezzen valakivel..ja és azt, hogy ezt minden tini csinálja, és ez azért is jó, hogy megismerje a saját testét :) remélem tudtam segíteni.
2010. szept. 28. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Hú, ha anyám rajtakapna, szerintem én öngyilkos lennék szégyenemben :D Hagyd leüllepedni a dolgot, el fogja felejteni:D
2010. okt. 1. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd,és ne mondj neki semmit.Jól reagáltad le egyébként,de ne feszengesd a dolgot,és ne beszélj vele többet erről,pláne bele ne vonj senki mást,mert akkor nem csak bűntudata lesz,de meg is fog haragudni.Egyszerűen ne mondj neki semmit ,úgyis talál majd valakit akivel meg tudja beszélni ezeket.
2010. okt. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!