Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ellenem lehet fordítani a...

Ellenem lehet fordítani a fiamat úgy, hogy mindent megvesznek neki, minden olyan programra elviszik, ami drága és én nem engedhetem meg magamnak?

Figyelt kérdés

Volt férjemről, az új párról , és a volt férjem családjáról van szó. Eddig szartak nagyjából a fejére az elmúlt években. Az apja is. Mióta elváltunk, azóta állandóan drágábbnál drágább programokat csinál vele. És a gyerek ugyanezt elvárja tőlem. Csak én sajnos nem tudom magamnak megengedni a 20ezres gokartot, meg a lovaglást, quadozást, minden másnap strandolást, minden nap étteremben evést. És ez a fiam elvarázsolja. Szabadulószobába mentek tegnap. Nemrég én mondtam a gyereknek, hogy menjünk, az nem volt jó. Velük első szóra ment. Én bármi programot kitalálok, az nem érdekes, nem jó, uncsi. Az apja, meg az ő családja az isten. Most hívtam volna, hogy kicsit beszéljünk, de lerázott, hogy megint strand jön és most megy.

Az apja csak a jót csinálja vele. Tanulni nem, nevelni nem, a hétköznapi dolgokat nem. Az mind az én dolgom. És én vagyok a szar, mert én követelek tőle ezt azt. Csak azt látja, hogy az apja gavallér, szórja a pénzt. De azt nem látja, nem tudja, hogy a gyerektartást nem teljesen fizette ki, a hitelt a hónapban nem fizette. Engem elmond mindennek, mert mikor hazajön a fiam, hallatszik a beszédén, hogy az apja stílusát veszi fel, az a menő. Én meg ott állok, mint egy senki, adjak neki kaját és ennyi. De majd iskolaév közben talán rájön a gyerek, hogy ott sem jobb.

2022. júl. 29. 09:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idős gyereknek tárgyilagosan elmondanám a dolgokat.
2022. júl. 29. 11:37
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de még hányszor teszed fel ezt a kérdést? Hányszor szidod még az exet, és sajnáltatod le magad?

13 éves, el lehet mondani neki szépen a dolgokat, és amennyiben a gyerek ép ésszel nem tudja felfogni, akkor oda lehet cuccoltatni az apjához. Aztán majd jön a hopp meg a kopp, hogy a hétköznapok sívárok 🤷‍♀️

2022. júl. 29. 11:58
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 nem tudom, miről beszélsz.
2022. júl. 29. 12:01
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

Hát persze.

Rendszeresen van itt egy anyuka aki ezen vergődik.. Mindig az ex dzsudijó programokat talál ki, drága holmik stb. De a gyerek létszükségleteihez nem ad pénzt, nem vásárol semmit.

Anyuka meg mindig sír rí, ő az áldozat, hogy a gyereke utálja amiért ő nem engedheti meg a drága kirándulásokat, ajándékokat..

2022. júl. 29. 12:07
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, ki az, de biztosan nem én. Elképzelhetetlen, hogy más is van ilyen helyzetben?
2022. júl. 29. 12:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok ismerőseimnél van így

Vagy a másik véglet h apuka felszívódott (se gyt, se semmi)

Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni.

Ültesd le a gyereket, és mond el neki h mit érzel stb. Közöld vele h már nagy, szóljon az apjának h jövőhéttől odaköltözik.

Gondolom ez már nem tetszene apucinak🤔

És a gyerek is rájönne....

2022. júl. 29. 12:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Költözzön hozzájuk pár hónapra, aztán majd meglátja a valóságot.
2022. júl. 29. 15:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem sikerült jól a nagy közös program. Hamar haza kellett jönni, mert apuka délutánra saját programot szervezett. Meg hát az új pár gyereke sem bírta. Úgyhogy teljes az elkeseredés, hogy már 1kor el kellett jönni a strandról
2022. júl. 29. 16:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny gyerek....
2022. júl. 29. 16:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam. De apu veri a mellét, hogy ő viszi és ő hogy foglalkozik a gyerekkel
2022. júl. 29. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!