Mit csináljak ha a fiam nem vigyázz a drága cipőjére? Ezt hogyan lehetne még meg menteni?
Megmenteni nem lehet. Ez nem úgy néz ki, mintha nem vigyázna rá, ki van kopva az anyag.
Mennyi idős a cipó, mire használja?
35000ft vettem összel
Persze ki van kopva mert úgy erőszakolja bele a lábát.
Az 1000-2000 ft cipővel meg az a baj,hogy azokra se vigyázna és heti szinten lehetne neki venni.
Ha meg nem veszek engem szólnak meg hogyan járatom a gyerekem :(
Én hiába vigyázok az enyémekre, így végzik, és nem azért ilyen az övé mert beleerőszakolja a lábát, hanem mert a lába kikoptatja a cipő belsejét ahogy használja. Főleg ha van méretbeli eltérés a 2 lábad között, az egyiket pl jobban szétszedi.
Lehet ok az is, hogy magas a lábboltozata ezért nem tudja úgy mehkötni a cipőfűzőt emiatt lazán van a cipő a lábán, és mozog fel-le miközben setál, emiatt jobban kopik.
Amit tudsz tenni, hogy ha veszel neki új cipőt, veszel bele neki sarok védőt hogy ne koptassa ki a sarkánál, de ezt is pár hetente cserélni kell, illetve légy biztos benne hogy megfelelő méretű az a cipő. Ha nagy rá akkor is ilyen lesz.
Másik tanács: vegyél neki 2 pár cipőt pl amikor van valami akció, és felváltva használja, így az anyag kevésbbé lesz megterhelve.
Ő választotta
Én már látatlanba nem merek neki ruhát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!