Mit csináljak ha a fiam nem vigyázz a drága cipőjére? Ezt hogyan lehetne még meg menteni?
35000ft volt ha ezért nem lehet jó cipőt venni akkor mennyiért:Ez amugy egy Diesel cipő.
Többet nem igen engedhetünk meg magunknak hogy 110000ft ért vegyünk a gyereknek cipőt.
Nem az árától függ a minősége. Ez a szakadás nem a fiad hibája.. Vegyetek másik fajta cipőt! Nekem egy cipőm sem kopott még ki így, pedig harminc múltam.
Fene se venne ennyi pénzért amúgy cipőt, az akciós holmiból válogassatok. Már geoxot is kapni 10ért normális helyen.
Még akkor mennek gyorsan tönkre cipők, ha csak egy van neki. Nem normális, ha egy szerzonra csak egy darab cipője van, és minden nap az van a lábán. Én vennék két 15ezreset, felváltva hordaná, egyik sem menne így tönkre, utána ha átnőtte el lehetne adni, azt meg beforgatni a következő cipő árába.
Ez a szakadás pont olyan, amit a férjem csinál MINDEN cipőjén. És bizony saját hiba, lusta kikötni, és cipőkanállal feszegeti bele a lábát. Tuti attól van, a sarokrészeken a talpbetéten rendesen latszik a félköre a cipőkanálnak ahogy belenyomja és elvágja az anyagot.
Gondolom a te fiad is ezt a tróger módszert követi, amiről le kellene szoktatnod valahogy.
Pontosan 16-os.
Nekem nem sikerül megértettem vele.
Te hogyan állsz a ferjednél?
Magamból kiindulva kérdezem: zavarja a fiadat, hogy letaposott cipőt hord? Én is lusta dög voltam, letapostam minden cipőmet, de addig hordtam, amíg a méret/szezon engedte. Nem volt pofám újat kérni úgy, hogy egyértelműen az én hibám, anyumék meg nem piszkáltak vele. Középsulira azért már igényesebb lettem és vigyáztam a cuccaimra.
(Ha lusta dög és mégis új cipőt kér, akkor nem vennék neki.) Azzal ne foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad. Aki csak buszmegállóban találkozik kamasszal, az is tudja, hogy kiváló szülője van, ha legalább az évszaknak megfelelően van öltözve.
Én egész egyszerűen nem hiszem el, hogy cipőkanállal csinálja a kérdező FIA, mint az egyik válaszoló férje.
Kérdező, azt mondod van otthon cipőkanalatok, és a TINÉDZSER fiad használja napi szinten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!