Mit csináljak ha a fiam nem vigyázz a drága cipőjére? Ezt hogyan lehetne még meg menteni?
16-os vagyok, sehogy nem értettem meg vele. Ő dolgozik, tud magának újat venni 🙂
Amióta ismerem ilyen, ő hordja uh nem nagyon érdekel. Felnőtt ember, megoldja.
Hány éves a fiad?
Tuti nem vennék ennyiért cipőt a gyereknek, a Diesel, és hasonlók divatmárkák, nem a minőségre mennek. Mivel tudom, hogy a többi márka se egy nagy minőség, biztos nem adnék ki ennyit. Mind kínai, ragasztott, gyenge.
Esetleg, ha karácsonyra, vagy szülinapra kérné, meggondolnám.
Inkább veszek neki kettőt, ami olcsóbb, mint egy drágát.
Ha visszaviszed, akkor simán visszadobják azzal, hogy nem rendeltetés szerűen használta, és oda a sok pénz...
Az én cipőm is így néz ki, és nem azért, mert beleerőltetem a lábam, hanem mert hiába márkás, szr a minősége.
Ennél már csak az volt a jobb, mikor barátom 20-ezres Converse féléven belül szétment, az én noname 3000-es deichmanosom 5. éve bírja, pedig napi szinten nyúzom :D
Az én fiam cipői is így végzik, de szerencsére mire így szétmegy, addigra ki is növi. Mondjuk nem tudom, meddig tart még ez, most 14 éves, szerintem már nem fog túl sokáig nőni a lába. Fél évet viszont így is kibírt eddig minden cipője.
Ebben a történetben meg szerintem mindenkinek igaza van. Egyrészt tényleg nem túl jó minőségűek ezek a divatcipők, hiába drágák. Másrészt ha nem köti ki, mielőtt felvenné (vagyis inkább mikor leveszi), akkor hamarabb szét fog rongyolódni a sarkánál.
Én valószínűleg belőnék egy keretet neki cipőre, és megmondanám, hogy évente x alkalommal kap új cipőt, mármint márkásat, addig próbáljon meg rá vigyázni, amíg esedékes a következő. Ha hamarabb szétcincálódik, akkor amíg nem lesz esedékes az következő, addig lehet járni a márkátlan olcsóban.
Az én fiamnak egyébként most éppen DRK cipője van, eddig ez bírja a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!