Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet leszbikus a lányom?

Lehet leszbikus a lányom?

Figyelt kérdés
Lányom 12 éves és a legjobb barátnőjével sülve főve együtt vannak. Múltkor jött haza késő délután és láttam hogy az ajtó előtt csókolóztak és kicsit meglepődtem. Nekem nem lenne probléma ha leszbikus lenne, csak a kor miatt illetve a nem feltétlen toleráns magyar társadalom miatt...

2022. júl. 10. 14:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Húgom legjobb barátnője megakarta csókolni a húgomat, amikor ennyi idősek voltak, mert kíváncsi volt milyen érzés, egyébként belém volt szerelmes(Fiú vagyok) és most is egy fiúba szerelmes.
2022. júl. 11. 15:56
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
12 vesen még nem tudtam magam sem hogy leszbikus vagyok. Csak apró jelek voltak és azok i olyanok amik nem utalnak automatikusan homoszexualitásra. Például könnyebben megnyugodtam a tanárnők társaságában, viselkedésileg fiúsabb voltam, voltak lánybarátaim és ugyanplyan átagos barátok voltunk csak néha random ölelésre vágtam tőlük. Otthon inkább anyásabb voltam és irtóztam apám puszijától, ölelésétől. Valahpgy ezek jutnak eszembe amik talán jelek lehettek.
2022. júl. 11. 16:22
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Áá. Lehet biszexuális is.
2022. júl. 11. 18:18
 24/33 anonim ***** válasza:
12%

17es, kezeltesd a dolgaid pszichiáternél, túltolod:)

20as, egy 12 évesnek nem tartozik a magánéletébe, hogy kivel dug és kivel nem:D Az sem, hogy kivel jár, és kivel nem. Nem dönthet róla, mert 12 éves, cselekvőképtelen! Amúgy tudod minek kellene lennie a 12 éves "magánéletének"? Ki tetszik neki és ki nem, meg a barátnőskonfliktusok. Amelyik 12 éves kijátssza a szüleit, hogy a párjával legyen órákat kettesben folyamatosan, de baráti találkozóra hivatkozik, és nyílt utcán smárol, azt most kell elkapni, hogy később megóvja magát jó sok bajtól. A gyerekeknek nem privát dolguk, hogy kikkel kerülnek intim kapcsolatba, olyannyira nem, hogy ez büntethető is lehet, és mivel még 12 éves, engem fognak érte felelősségre vonni, ha valami olyan dugja meg, aki nem 17 éves, hanem 19, aztán mehet nevelőintézetbe, mert szr szülő voltam az állam szerint. Rohadtul nincs magánéletük, legalábbis nem tartozik bele az intimitás semmilyen formája(esetleg puszi-ölelés-randi-elsőcsók) és a szülőnek tudnia kell róla)

14 évesen sajna már nem az, de még akkor is fog jópár hónap ellenőrzést kapni, mert ez nem varázsütésre történik, hanem jó hosszú folyamat, amíg "beérik a feje lágya".

Egyébként igen, nem pedofilok, efebofilok, de az semmivel sem jobb.

2022. júl. 12. 06:56
 25/33 anonim ***** válasza:
84%

Senki se beszélt dugásról. A cselekvőképtelenség meg hogy jön ide? Az a polgári jogi viszonyokat érinti, nem azt, hogy megválassza, hogy ki a barátja/barátnője romantikus értelemben is. Amúgy meg el kell keserítselek. Egy 12 éves akár még dughat is jogilag, ha a másik fél is 12-14 év közötti. Hiába, hogy ez még rosszabb felállás védekezés szempontjából, mintha legalább az egyikük nagyobb lenne.

2022. júl. 12. 09:48
 26/33 anonim ***** válasza:
83%
#26 Ha az idősebb fél nincs még 18, akkor a beleegyezési korhatár 12, tehát egy 12 éves szexelhet egy 17 évessel is. Az más kérdés, hogy egy 12 éves ne szexeljen senkivel, hiába van joga hozzá, a szülőnek is megvan a joga beleszólni olyan dolgokba, ami a gyerek lelki, szellemi, érzelmi, testi, stb. fejlődésére ártalmas lehet, mindegy, hogy 12 vagy 17. Az megint más kérdés, hogy ezt tiltani nem lehet, és 17 évesen már amúgy is tök felesleges, inkább nevelni kell tudni azt a gyereket.
2022. júl. 12. 16:18
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld tudom, írtam is, hogy : " mivel még 12 éves, engem fognak érte felelősségre vonni, ha valami olyan dugja meg, aki nem 17 éves, hanem 19", de ez ettől még nincs rendben és rohadtul nem a kisgyerek dolga! Meg honnan tudod te mit csinálnak a párjával kettesben órákat?? NEM A GYEREK DOLGA, akkor sem, ha nem feltétlen büntetik! A szülő dolga. Nem dönt arról a gyerek, kinek fekszik alá! És KELL tudnia a szülőnek róla. 12 éves, persze, hogy elcseszték(vagy baja van a gyereknek), ha ilyet csinál, de akkor már rohadjon is el a süllyesztőben? 12 éves, nem 70, bőven van lehetősége a változásra, ez az utolsók egyike, hogy el lehet kapni és változást lehet elérni az életében! Amíg 12, nevelheted, hatással vagy az életére, 16 évesen akár nagykorúsíthatja is magát, akkor már nincs esélyed, de próbálkozni akkor is muszáj, mert a gyereked és jót akarsz neki! És nem, hiába hiszi a kis tini fejével, hogy az a jó neki, ha a barátnője kinyalja titokban 12 évesen, rohadtul nem így van. Amíg kicsi, mi döntik a dolgairól, és egy 12 éves olyan kicsi, hogy elmondani nem lehet. Ismertek ti 12 éveseket? Még mind gyerek, kb vállig érnek, totál fejletlenek, egy részük nem is menstruál, 5-6os gyerekek! És azt mondjátok nyugodtan dugjanak, mert a hülye anyja elcseszte a nevelését, majd a gyerek jobban tudja! Kérlek, rálátást!

Tuti egy két tizenéves is itt pattog, hogy ők már "elég nagyok", vagy az a lelkisérült, aki szerint nevelni halálos bűn, minden gyerek dugjon belátása szerint, csak azért, mert nem büntetik.. Képzeld az erkölcs nem egyenlő a joggal, a jog az erkölcs legalját képviseli!

2022. júl. 12. 17:53
 28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsó egy kettő kicsit furcsa lett, bőven nem rontottam el a nevelését, de ha később is leszbinek tartja magát nem fogom bántani, megvetni emiatt. Nemrég beszéltem amúgy a barátnőjének az anyjával aki mondta hogy úgy nyitott be a szobába hogyösszebújva néztek mesét.
2022. júl. 12. 18:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban még bőven kialakulhat a szexuális irányultsága a lányodnak, de könnyen lehet az is, hogy csak szimplán nagyon jól érzik magukat így együtt, ennyire erősen kötődnek egymáshoz barátilag.

Persze, az is lehet, hogy leszbikus, de nem feltétlen kell rögtön erre gondolni, lehetséges, hogy biszexuális.

2022. júl. 13. 09:03
 30/33 anonim válasza:
100%

Kedves 17-es. ha ugyanaz vagy, mint az 1-es, akkor eléggé ellentmond a kettő válasz egymásnak tekintve hogy az első kommentben meg hobortnak nevezted a melegséget, most meg mar azt állitottad hogy nem bánod ha más.

Kedves kérdező, én azt ajánlom neked, hogy legyél nyílt azzal kapcsolatban amit láttál, és a lehető leghamarabb mondd el neki, hogy nem bánod, különben valószínű, hogy tagadni fogja. Szerintem ebben az esetben (hogyha csokolozasnal tovább mennének) kéne neki tartani egy szexuális felvilágosítást, hogy férfi + nő = gyerek, és mit kell csinálni hozzá. Mondd el neki azt is, hogy ez csak egy genetikailag belénk kódolt standard amitől ha eltér nem kell rosszul éreznie magát, azt tartsa szem előtt, ami boldoggá teszi. Ha nem érzi boldognak magát egy hagyományos férfi-női kapcsolatban, válasszon magának mást nyugodtan, ez az ő élete. Viszont (nem mondom hogy van bármilyen "meleg-propaganda") ebben a korban nagyon könnyű befolyásolni, és nem kizárt, hogy valamilyen belső énképet egészít ki a mássággal (pl. elveszett lázadó gyerek, ha mondjuk azt tartja menőnek, csak mondtam valamit.) Szóval mondd meg neki, hogy ha meleg, akkor hajrá, de tényleg gondolkodjon el rajta, mi teszi boldoggá.

Ja és szexuális felvilágosítás kapcsán szerintem mondd meg neki hogy azért 16 éves korig ne nagyon kísérletezgessenek, a csókolózás még oké

2022. júl. 14. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!