Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leszbikus lesz a lányom, ha...

Leszbikus lesz a lányom, ha egyedül nevelem?

Figyelt kérdés

Van egy négy és féléves kislányom. Az apuka fogta magát és angolosan távozott még a terhességem végén jártam, úgy, hogy a gyereket elvileg ő is akarta.

Azóta se híre se hamva, a gyerek semmit se tud róla.

Azóta nem is volt komoly kapcsolatom. Épp ezért történhetett, hogy odajött hozzám az egyik óvónő és kérdezgetni kezdett. Mondta, hogy a lányomtól tudja, hogy nincs apukája, anagypapája is meghalt. Ha a családjáról kell rajzolnia, engem ,a két legjobb barátnőmet és a nagymamáját rajzolja le.

Az óvónő szerint ez a női közeg és ,hgy nincs apa és férfikép előtte,

ahogy ő mondta, veszélyes irányba alakítja a szexualitását. Mert nem megy át az ödipális fázison, és a nőket fogja vonzónak találni szexuálisan.

A nő azt mondta, hogy veszélyes jeleket vett észre rajta, hogy a fiúkkal játszik, és volt, hogy a többi lányt kergette az udvaron.

Meg, hogyha kérdezik tőle, hogy ki a szerelme az óvodában, akkor nem válaszol rá. Az óvónő szerint kutassam fel az apját, és nyissak én felé, hogy minél hamarabb megismerhesse őt. Vagy legyen egy komoly kapcsolatom aki az apja lehet.

Bevallom az egész megdöbbentett, de el is gondolkoztatott, hogy lehet e ennek valami alapja.

2021. júl. 4. 21:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Ugye ez valami oltári kamu?
2021. júl. 4. 22:00
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Kamu. A szakemberek (pl óvónők) nem állítanak ilyet. Egyfelől nem ez az alapja a nemi orientációnak. Másfelől a leszbikusság mitl volna veszélyes? Kormánypárti propagandista lesz belőle? Vagy miféle veszéllyel járna?
2021. júl. 4. 22:00
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Akkor minden egyedülálló anyának leszbikus gyereke lenne? Na nee.. Kicsit életszerűtlen nekem, hogy egy óvónő ennyire tapintatlan, és ennyire ostoba.
2021. júl. 4. 22:01
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Erősen kétlem, hogy ennyin múlna...

Hány olyan család van, ahol nincs apuka? Mégsem lesz minden egyedülálló nő gyereke leszbikus.

Amugy meg ha mégis leszbi lesz, akkor mi van?

2021. júl. 4. 22:01
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Kamu. Ilyet egy óvónő se mond.
2021. júl. 4. 22:02
 6/31 anonim ***** válasza:
96%

Ha igaz a sztori, az óvónő elmeroggyant.

Eleve rég megcáfolták Freud idióta elméleteit, másrészt nagyon sok lány játszik fiú társaságban, harmadrészt nem lesz mindenki szerelmes óvodában.. ezt nem is tudom honnan szopta...

2021. júl. 4. 22:04
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromi nagy hulyeseg. Ha két anyukaja lenne egy gyereknek, akkor sem azért lenne leszbikus, ha az lenne.
2021. júl. 4. 22:08
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

És ha leszbikus lesz a lányod, akkor mi van?

Az én kislányomba nagyon gyorsan beleőszülne az óvónőtök. Full rózsaszín cuccban kalapálja a szögeket a parafába. 🙈 Közölte velem, hogy ő traktort akar vezetni meg kamiont. Meg dömpert, meg choppert. De persze csak rózsaszínt.

2021. júl. 4. 22:08
 9/31 anonim ***** válasza:
92%

Az óvónőtök idióta, már ne is haragudj, gondolom ennek is voltak eddig is árulkodó jelei. 🤦🏻‍♀️ Világosítsd fel kérlek az óvónéniteket, hogy a legtöbb leszbi/biszex/homoszexuális otthon egy apával és egy anyával nőtt fel. Tessék, mondok példát: egyik ismerősöm három testvérrel nőtt fel, szülők együtt éltek, ő meleg lett, a három másik testvére meg nem. Másik példa: négy testvér szintén, két fiú meleg, a többi gyerek az ellenkező nemhez vonzódik, szülők szintén együtt éltek. Na most ilyenkor mi van? Két gyerekkel másképp bántak, mint a többiekkel vagy előttük másképp viselkedtek? Nem hinném.

HA a lányod leszbi is lesz, nem ettől lesz az, hogy egyedül neveled. De az, hogy a fiúkkal játszik meg lányokat kerget stb még nem jelenti azt, hogy 10 év múlva lányokkal fog szexelni. Nem válaszol, hogy ki a szerelme? Hat talán nem szereti, ha az óvónő vagy bárki faggatja, szerintem én sem válaszolnék.

Szerintem nyugodj meg, bár én már rég kiosztottam volna az óvónőt, eleve mi az, hogy keresd fel az apját, meg hogy kezdj komoly kapcsolatba hogy a gyereknek legyen apja? És ha az apja egy alkesz lenne aki ütne verne titeket? Ja azt sokkal jobb lenne 0-24-ben átélni a gyereknek, de legalább lenne előtte egy nagyszerű férfipélda, ilyen alapon (ha ovoneni szerint csak a látott példát veszi át) később majd ő is élhetne egy alkesz mellett, aki üti-veri, mert szerinte az lenne a normális férfiviselkedés.

2021. júl. 4. 22:11
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

Na ne, ezt én nem hiszem el.

Képzeld, nekem se volt szerelmem az oviban, kötelező, vagy mi?

Ráadásul, egész életemben mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal, aztán valahogy mégse lettem leszbikus. Ja, és apa helyett egy idióta zsarnok volt, szóval apaképem sincs. Mégis heteró vagyok...

2021. júl. 4. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!