Tegyétek a szívetekre a kezetek! Mennyire nehéz egyedül??
Őszintén nehéz. De semmivel sem nehezebb, mintha egy rossz kapcsolatban lennék, sőt sokszor könnyebb.
Egy olyan ismerősöm sincs, akinek szívesen átvállalnám a férjét/párját, azoktól sem, akik azt hiszik "jó a kapcsolatuk" és a párjuk "jó apa". Nekem nem kéne az életük, de elhiszem, hogy nekik sem az enyém.
2
Programozó vagyok, itthonról dolgozok. Nekem ebben semmi nehézség nincs, teljesen természetes, persze ha lenne valami bejárós munkahelyem 9-5-ig akkor az már problémás lenne, de azt is megoldanám valahogy.
Igaz én nem egyedülálló szülő vagyok, de gyakorlatilag egyedül nevelem. Apja reggel 5kor elmegy dolgozni, este 7mire hazaér. Hétfőtől szombatig.
Nekem fél8tól fél4ig van a munkaidőm. Olyan ovit/sulit valasztottunk, ami a munkahelyem közvetlen közelében van. Így reggel hamar eldobom a gyerekeket (igaz kicsit korán ernek így oda, de ebből sosem volt baj) munka után szedem is össze őket.
Bolt, aztán haza. Míg főzök tanulnak/jatszanak, közben segítek nekik, beszélgetünk stb.
Addig volt nehezebb, míg nem volt suli. Oviba ugyan ugy vittem a kicsit, ügyelet volt. A nagyot pedig bevállalta anya.
Sosem éreztem problémanak kb semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!