16 éves gyerekek egyedül mennek balatonra heten.Elemgednétek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 09:33
2/35 anonim válasza:
A lányok teherbe fognak esni, nincs még ennyi idősen elég eszük ahhoz, hogy hatásosan védekezzenek.
3/35 anonim válasza:
Hát ha csak pár km-re van és egyébként is jár akkor igen
4/35 anonim válasza:
Minket 14-15 évesen elengedtek. 3 lány. Szüleink beszéltek a szállással, hogy be tudjunk jelentkezni, de amúgy egyedül vonatoztunk le, meg minden. Senki nem esett teherbe, sőt, csak strandoltunk, görkoriztunk, napoztunk, labdáztunk. Ilyen is van. Aki megbízható, azt simán elengedném.
5/35 anonim válasza:
Engem már elengedtek 16 évesen (20 vagyok most), de előtte én már elég sokat jártam bulizni meg szórakozni, tudták, hogy bízhatnak bennem. Ha amúgyis felelősségteljesek és megbízhatóak, akkor persze miért ne. Plusz szerintem sokat számít a társaság, engem olyanokkal engedtek el, akikkel kiskorunk óta ismerjük egymást.
6/35 anonim válasza:
Nem. Egy felnőtt mindenképp legyen velük. Az nem annyira izgat, ha szexelnek, egészségükre. De azért a vízparton legyen valaki, aki folyamatosan pásztázza a vizet, hogy mindenki megvan-e. Meg nyilván az sem jó, ha nagyon elvadul a piálás. Legyen ott valaki, aki tudja mondani a kiérkező mentőknek, mit és mennyit fogyasztott a delikvens.
7/35 anonim válasza:
Igen, simán elengedném én.
Ha okos, megbízható, akkor miért ne? Olyan dolgot nem fog csinálni, ami rossz lenne, mondjuk teherbe esni.
8/35 anonim válasza:
Elengedném, ha tud úszni. Nem is értem, hogy a Balatonnál ki az aki a teherbeeséstől jobban fél, mint a vízbefulladástól. Most volt az a tragédia is Aligánál… én emiatt félnék a legjobban. De ha ismered a gyereked, felelősségteljes, nem csinál hülyeségeket akkor simán, ilyen idősen én már mentem a barátaimmal pár napra.
9/35 A kérdező kommentje:
Nem az én lányom,az unokahúgom.
Úszni nem tud,megbízhatónak megbízható,de ki tudja ha aok gyerek együtt van....nem tudom elengedtem volna e?!
2022. jún. 17. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!